25n
25N
25N

El centre ocupacional ACYPSA de la Mancomunitat de l'Horta Sud rep la visita del secretari autonòmic d'Igualtat i Diversitat Alberto Ibáñez

El centre ocupacional ACYPSA de la Mancomunitat de l'Horta Sud rep la visita del secretari autonòmic d'Igualtat i Diversitat Alberto Ibáñez
17/07/2020 -

La presidenta de la Mancomunitat de l’Horta Sud Eva Sanz i l’alcalde d’Aldaia Guillermo Luján com a membres del consorci de Serveis Socials de l’entitat intermunicipal han rebut aquest matí al secretari autonòmic d’Igualtat i Diversitat Alberto Ibáñez que va arribar acompanyat de la directora general de Diversitat Funcional i Salut Mental Elena Albert en les instal·lacions del centre ocupacional de l’Associació de Pares de Discapacitats Psíquics ACYPSA gestionat per la Mancomunitat de l’Horta Sud.

Durant la visita els responsables del centre han mostrat les diferents activitats que realitzen els usuaris del centre, les instal·lacions del mateix i les necessitats que han sorgit en la transició a la nova normalitat. Precisament aquest últim ha estat el motiu principal de la visita institucional, la consulta de les necessitats tant materials com d’espai per a poder atendre els usuaris quan l’activitat del centre torne a pujar al setembre.

La presidenta de la Mancomunitat de l’Horta Sud va aprofitar la visita a ACYPSA per a posar a la disposició del centre un sistema “antiatragantament” LifeVac dins de la campanya d’aprovisionament d’aquests instruments que s’ha fet en els col·legis i instituts de la comarca. A més, la Mancomunitat ha aportat també material de protecció com a ulleres o pantalles per als professionals i usuaris del centre amb la finalitat d’evitar contagis per Covid-19.

Per a Eva Sanz el més important en aquests moments és poder “anticipar accions per al retorn a l’activitat al setembre”. “El nombre d’usuaris dels nostres centres ocupacionals s’ha reduït per les dates i la situació en la qual ens trobem. Però aquesta circumstància l’hem d’aprofitar per a preparar la volta en setembre en la qual pujarà el nombre de persones a les quals atenem i adaptar les instal·lacions a la nova normalitat amb les seues restriccions d’aforament i de distància de seguretat”, ha explicat la presidenta de la Mancomunitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + 5 =

bombers
CCCC
bombers