25n
25N
25N

El Centre de Formació de Persones Adultes de Paiporta reorganitza la seua formació durant l'emergència sanitària derivada del coronavirus

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Paiporta es troba immersa en ple procés de reorganització de tota la seua activitat i gestió acadèmica

El Centre de Formació de Persones Adultes de Paiporta reorganitza la seua formació durant l'emergència sanitària derivada del coronavirus
26/03/2020 -

L’àrea i el seu personal està seguint totes les pautes i indicacions comunicades, tant a escala autonòmica per la Conselleria d’Educació com en l’àmbit estatal pel Ministeri, per a poder continuar desenvolupant amb la major normalitat possible la seua labor durant l’actual estat d’alarma, decretat pel Govern de la Nació per l’emergència sanitària del coronavirus Covid-19.

Des del passat 15 de març les classes presencials en col·legis i instituts quedaven anul·lades. Així mateix, les classes i tallers del Centre de Formació de Persones Adultes també se suspenien. “La Secretaria Autonòmica d’Educació i Formació Professional es manté en permanent contacte amb representants del professorat i direccions dels centres d’Infantil, Primària i Secundària”, explicava el regidor d’Educació, Alejandro Sánchez, que també confirma “la bona feina realitzada per tot el món, així com la bona marxa del treball i les classes telemàtiques en els nostres centres educatius”.

Quant a la formació que s’imparteix en el Centre de Persones Adultes, s’ha habilitat el telèfon de contacte 963972426, actiu de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores, per a així poder atendre les consultes i dubtes formatius de l’alumnat. També poden dirigir-les per correu electrònic, a través del mail dp.epa@paiporta.es.

“El personal i la direcció del centre roman atenta a les noves informacions i comunicacions de la Conselleria d’Educació, i una vegada finalitze el confinament i es torne a la normalitat es reprendran les classes segons el calendari previst per Conselleria”, ha afirmat el regidor. Quant als tallers, alguns com anglés, fotografia o pilates, continuen en marxa en la modalitat a distància. “En els quals, de moment, no pot realitzar-se, no s’estan cobrant les quotes, i dins de les possibilitats del professorat, es recuperaran les classes”, ha afegit.

Neteja i sanejament dels centres educatius

Al mateix temps, malgrat que de moment no hi ha data confirmada per a la volta a les aules, quan aquesta es produïsca, professorat, personal i alumnat dels centres de Paiporta comptaran amb unes instal·lacions condicionades i sotmeses a un procés de neteja i desinfecció a fons que elimine qualsevol rastre de possible contagi del virus en aules, taules, cadires o un altre tipus d’infraestructura escolar.

“Volem garantir al màxim possible les millors condicions sanitàries i higièniques dels nostres centres per a quan tot els estudiants tornen a fer classe”, ha conclòs el regidor.

Per a més informació sobre el coronavirus Covid-19 i les diferents mesures preses, l’Ajuntament ha habilitat la web paiporta.es/coronavirus

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − 5 =