25n
Orgull
Orgull

El Centre d'Arts i Oficis d'Aldaia arranca el període de matrícula per als tallers i cursos

Les classes començaran el pròxim 17 de setembre en les diverses disciplines artístiques impartides, com a ceràmica, restauració del moble o dibuix i pintura

El Centre d'Arts i Oficis d'Aldaia arranca el període de matrícula per als tallers i cursos
12/09/2018 -

El Centre d’Arts i Oficis d’Aldaia ja està preparat per a iniciar un nou curs escolar. El passat 10 de setembre va obrir el termini de matrícula per a poder formar-se en una de les quatre disciplines que ofereix: dibuix i pintura, manualitats, ceràmica i restauració del moble. Les persones que vulguen realitzar aquests tallers poden inscriure’s de dilluns a dijous en horari de 18 a 20 hores.

Sota les directrius del professorat format per Marta Tàrrega, Alex Arizmendi, Carmen Mateu, Frederic Llobell, Magda Martínez i Elvira Taberner, els cursos s’impartiran majoritàriament a les vesprades de dilluns a dijous segons l’horari de cada grup i s’iniciaran el pròxim 17 de setembre. Enguany el preu de la matrícula serà de 12 euros i de 7 per a l’antic alumnat, mentre que els cursos tindran un preu que oscil·la entre els 15 i 38 euros segons la disciplina triada, l’edat de l’alumnat o la quantitat de classes setmanals. En tots els casos s’aplicarà un 20% de descompte sempre que l’estudiant acredite ser veí d’Aldaia.

Millora de les instal·lacions

Aquest curs escolar s’inicia després que l’Ajuntament d’Aldaia realitzara diversos treballs de millora en el Centre d’Arts i Oficis millorara les instal·lacions del recinte amb el redisseny de diversos espais del centre per a adequar-los a les necessitats formatives, així com també es va procedir a l’habilitació de l’aire condicionat, la millora de la fusteria metàl·lica i de les instal·lacions higièniques. A més, els treballs de millora van concloure amb la pintura de gran part del centre, així com el canvi de retolació exterior i interior.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 6 =