caixa popular

Celtas Cortos i Mägo de Oz encapçalen la nit celta dels Concerts de Vivers

La banda de Jesús Cifuentes recordarà els èxits de la seua llarga trajectòria

Celtas Cortos i Mägo de Oz encapçalen la nit celta dels Concerts de Vivers
21/07/2017 -

Els Concerts de Vivers de la Gran Fira de València es preparen per als espectacles de les últimes nits. Les pròximes actuacions estaran protagonitzades per dos artistes internacionals com Jamie Cullum (dilluns, 24 de juliol) i Carlos Vives (dia 25). Però, abans d’eixes vetllades que es presumeixen sensacionals, el públic que s’acoste als Jardins de Vivers demà dissabte, 22 de juliol, podrà viure una nit de reminiscències celtes amb Celtas Cortos, Mägo de Oz, Ars Amandi i Irish Treble.

Els val·lisoletans Celtas Cortos van festejar l’any passat les seues tres dècades de trajectòria amb el disc In Crescendo, gravat en directe amb l’Orquestra Simfònica del Principat d’Astúries. Eixe àlbum presentava noves versions de temes mítics com “20 de abril”, “Tranquilo majete” i “Retales de una vida”. Aquestes cançons, i d’altres extretes dels seus onze treballs d’estudi, formaran part del repertori que la banda de Jesús Cifuentes (veu i guitarra), Goyo Yeves (whistle, flautes i saxo) i Alberto García (violí) -nucli dur del conjunt quasi des del principi- interpretaran el pròxim dissabte als Jardins de Vivers. Serà una nova oportunitat per a viatjar a la cabanya del Turmo, denunciar les injustícies que es produeixen al món i recordar les batalles perdudes (i guanyades) al llarg de 30 anys de vida.

magoAixí mateix, Mägo de Oz és un dels noms més importants de la recent història de la música espanyola. El grup fundat per Txus di Fellatio (Jesús María Hernández Gil) s’aproxima als tres decennis de carrera. Una efemèride que, segons han anunciat, se celebrarà sense estar-se de res. En aquest temps, la banda ha sobreviscut a continus canvis en la formació gràcies a la seua mescla de hard rock, sonoritats folk i inspiració clàssica. A més, el violí de Mohamed (Carlos Prieto) s’ha convertit en una de les seues senyes d’identitat. Amb més d’una dotzena de discos d’estudi, el seu últim projecte, Diabulus in Opera, es va enregistrar en directe al coliseu Arena de Ciutat de Mèxic amb l’acompanyament de l’orquestra simfònica de la ciutat. De segur que cançons com “Ilussia”, “La costa del silencio” i, com no, “Fiesta pagana” no faltaran al set list dels madrilenys.

La nit celta dels Concerts de Vivers es completarà amb Ars Amandi i Irish Treble. Els primers, liderats per Dani Aller des del 1996, fusionen el rock i el folklore castellà amb instruments com la dolçaina i el xiulet castellans. Per últim, Irish Treble està format per quatre músics i quatre ballarines que tenen com a objectiu donar a conèixer la dansa irlandesa. Als seus espectacles s’interpreten i es ballen reels, jigs, slip-jigs i altres melodies del repertori tradicional de l’illa, així com adaptacions de temes molt coneguts.

Entrades a la venda i horaris

Les localitats per als concerts es poden adquirir per 20€ (pista i graderia no numerada) a la pàgina web del festival: www.concertsdevivers.com.
El recinte compta amb una zona gastronòmica, gespa artificial, grades amb una vista preferent sobre l’escenari i un pàrquing per a bicicletes amb l’objectiu de fer més còmoda, accessible i agradable l’experiència.
Les actuacions començaran a les 19:45 hores, moment en qual sortirà a l’escenari Irish Treble. Ars Amandi ho farà a les 20:35, mentre que Celtas Cortos actuarà a les 21:45 i Mägo de Oz a les 23:35 hores.

Agenda de concerts

L’obertura de portes serà en tots els casos a les 19:30 hores.

Dissabte, 22 de juliol: Nit celta amb Celtas Cortos + Mägo de Oz + Ars Amandi + Irish Treble
Dilluns, 24 de juliol: Jamie Cullum + June’s Kaleidoscope
Dimarts, 25 de juliol: Carlos Vives


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 1 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats