caixa popular

Celeste arriba a Londres després de digitalitzar el cel de París i València

Celeste arriba a Londres després de digitalitzar el cel de París i València
05/07/2017 -

Celeste és un projecte de Solimán López, artista digital i Director d’ESAT LAB, amb l’objectiu de construir una imatge digital alternativa del cel amb dades en temps real (llum, localització, temperatura…). El resultat és una imatge digital que ens recorda al contingut original transmetent informació en format RGB.

A partir de hui, dimecres 5 de Juliol i fins al 29 del mateix mes, podran veure la transformació del cel de Londres via en línia des de: solimanlopez.com.

Després de CELESTE, assenyala Solimán López: ‘es troba implícita la qüestió de l’apropiació per mitjans analògics de captura i una més que complexa realitat i la utilització de la tecnologia adaptada a les nostres necessitats’.

Solimán López compagina la seua funció artística i didàctica des d’ESAT LAB i també presentarà, pròximament, la seua obra BIOMA en l’exposició Intervals en Cigarreras i està preparant, a més, la seua participació en la pròxima edició de ZKM, Karlsruhe, Alemanya,entre altres exposicions.

La inauguració de Celeste se celebra hui, dimecres 5 de juliol, en el 13-19 d’ Herald Street. Londres, I3 6JT. Aquest projecte ha sigut desenvolupat en ESAT LAB sota la direcció de SolimánLópez amb assistència tècnica de Toni Vaca, programació gràfica de José Luis Hidalgo i programació web de José Luis Jiménez.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 7 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris