25n
25N
25N

Celebrem el Dia de la Ràdio amb un programa especial des del Palau de la Generalitat

La Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes ha estat en directe durant el matí del 14 de febrer per a commemorar aquesta festa radiofònica

Celebrem el Dia de la Ràdio amb un programa especial des del Palau de la Generalitat
13/02/2019 -

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Ràdio durant aquest matí, de 10 a 13 h, s’ha realitzat un programa especial en directe des del Palau de la Generalitat, amb la col·laboració de més de 20 emissores de ràdio municipals de la Comunitat Valenciana. Al llarg de les tres hores, les emissores han repassat la formació i consolidació de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes amb els seus fundadors, donant també protagonisme a voluntaris i col·laboradors de les emissores.

Aquesta “festa radiofònica” té com a objectiu posar en valor la creació i fiançament d’aquesta xarxa de la informació per tota la Comunitat, amb continguts de qualitat i proximitat. El paper dels professionals de la comunicació i el treball que exerceixen ha sigut també un dels temes principals d’aquesta celebració.

El President de la Generalitat, Ximo Puig no ha volgut perdre’s l’esdeveniment, al costat del director general de l’Administració Pública, Antoni Such, així com el president de la Diputació de València, Toni Gaspar i alcaldes i regidors dels diferents municipis participants.

Pilar Moreno durant la celebració del Dia de la Ràdio

Com no podia ser d’una altra manera, també s’ha comptat amb la presència de Pilar Moreno, la coordinadora de la Xarxa d’Emissores Municipals juntament amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP). Pilar ha volgut donar les gràcies a la Generalitat, que ha obert les portes a les emissores municipals per a poder realitzar l’esdeveniment, “per a nosaltres és un dia molt important, i un impuls fantàstic per a poder continuar treballant“.

La Xarxa d’Emissores vol unir esforços per a aconseguir una millora en el sector de les emissores radiofòniques municipals, com un espai des d’on definir metes i traçar estratègies comunes, amb la col·laboració de la FMVP. “Celebrem el nostre dia i, al mateix temps, ens sentim reconeguts per un treball que va començar fa més de 12 anys, que hui es pot escenificar i visibilitzar”, ha aportat la coordinadora a València Extra.

També han tingut l’oportunitat si es fes escoltar durant l’esdeveniment les emissores locals més xicotetes que, en moltes ocasions, no tenen suficient difusió. Les ràdios municipals estan ací per a quedar-se, comptant amb la capacitat de fer programes interessants, informatius i pròxims a la ciutadania.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × quatre =

bombers
CCCC