caixa popular

Els Vivers acullen la celebració del Dia d'Amèrica a València

Els Vivers acullen la celebració del Dia d'Amèrica a València
17/10/2017 -

El Consell Local d’Immigració i Interculturalitat i la Regidoria de Cooperació al Desenvolupament i Migració han organitzat, amb motiu del Dia d’Amèrica que es celebra el pròxim diumenge, diversos actes al llarg d’aquesta setmana que culminaran en una festa el matí del diumenge en els Jardins de Vivers.

Sota el lema Un Món en un continent s’ha impulsat per primer any la commemoració del Dia d’Amèrica a València, amb l’objectiu de donar a conéixer la diversitat cultural existent en el continent americà. Per a això s’ha comptat amb la participació de diversos col·lectius d’associacions de persones d’origen llatinoamericà.

A la ciutat de València resideixen 28.645 persones de 19 països diferents d’Amèrica Llatina, a les quals cal sumar totes aquelles persones que tenen reconeguda la doble nacionalitat.

“Igual que en el cas del Dia d’Àfrica, l’objectiu d’aquests projectes és aprofitar la diversitat cultural com una eina per treballar la convivència i la trobada entre totes les persones que vivim a València”, afirma Neus Fábregas, regidora de Cooperació i Migració.

Hui s’inaugura el programa d’activitats amb l’exposició El pa i la sal, organitzada per l’associació “Per tu dona” en el Museu de Ciències Naturals de València, situat en els Jardins de Vivers, i que estarà oberta fins al pròxim 30 d’octubre.

El dijous 19 d’octubre el Saló de Cristall de l’Ajuntament de València acollirà l’espectacle 100 Anys, Violeta Viu. Un homenatge a la cantautora xilena Violeta Parra. L’acte tindrà lloc a les 19 h, comptarà amb l’actuació de Lucho Roa, i serà inaugurat per la regidora Neus Fábregas.

La setmana dedicada al continent americà es tancarà el diumenge 22, Dia d’Amèrica, en els Jardins de Vivers. Des de les 11 h fins a les 15 h de la vesprada, el públic assistent podrà participar en diferents tallers i exposicions en els quals s’abordaran diversos temes relacionats amb els drets humans, la diversitat cultural i l’associacionisme.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − un =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris