25n
25N
25N

Milers de persones participen en la processó del Corpus Christi a València

VÍCTOR GUTIÉRREZ/AVAN

Milers de persones participen en la processó del Corpus Christi a València
24/06/2019 -

Milers de persones van participar en la vesprada d’aquest diumenge en la processó del Corpus Christi pels carrers del centre de València i van veure com des dels balcons engalanats es van llançar els tradicionals diluvis de pètals al pas de la monumental custòdia amb el Santíssim, portada per sacerdots.

Entre aclamacions i bitares a “Jesús sagramentat”, i crits de “Gloria a Déu” i càntics eucarístics, el recorregut processional es va prolongar durant més de dues hores, per a concloure en la Catedral, on el cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, que va presidir la processó després del Santíssim, va exhortar als valencians a “adorar a Déu cada dia de l’any”, segons ha indicat l’Arquebisbat en un comunicat.

“Ha sigut molt bell veure en la processó com la gent no solament llançava flors i pètals sinó com s’agenollava, com resava i com mirava de fit a fit al santíssim sagrament”, va destacar el cardenal, que va agregar: “I això és senyal que la gent té fe, té fe!”. Per tant “alimentem aquesta fe, enfortim aquesta fe des del Santíssim Sagrament”, va afegir.

A més, “la nostra Església a València, gràcies a Déu, és profundament eucarística, Déu ens ha regalat el Sant Calze i hem tingut un gran arquebisbe profundament eucarístic, Sant Joan de Ribera”, va recordar també.

Per això, va sostenir que “València ha de continuar caminant amb eixos traços d’adoració, adoració en les seues diverses formes, però adoració”. “Si no adorem, no tenim res a fer, no aportarem res al món, i el que hem d’aportar és a Déu, amor dels amors. El món el necessita!”, va subratllar el titular de l’arxidiòcesi

A més, va manifestar: “Adoració i caritat van profundament units: no hi ha caritat sense adoració, ni adoració que no porte a la caritat”. “Per això, us demane a tots vosaltres que adoreu al Senyor cada dia. Un minut a passar davant un sagrari costa tant, amb tantes esglésies que hi ha a València?”, es va preguntar el cardenal Antonio Cañizares.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 2 =