25n
25N
25N

La moda i el disseny tenen una cita al Catwalk de València

La iniciativa tindrà lloc del 14 al 16 de juny al Palau de l’Exposició

La moda i el disseny tenen una cita al Catwalk de València
12/06/2018 -

València té molt de talent al món de la moda i s’ha d’aprofitar l’oportunitat que presenta. Aquesta ha sigut la motivació per a llançar la primera edició de Catwalk València, un nou esdeveniment de moda que tindrà lloc del dijous 14 al dissabte 16 al Palau de l’Exposició. Segons el regidor de comerç, Carlos Galiana, està enfocat en els dissenyadors joves i comptarà amb diverses activitats on empresaris i dissenyadors analitzaran la moda com a empresa i les possibilitats reals del món dels negocis, a més de passarel·les amb noves propostes per a la temporada.

Per a Galiana, “la moda i el disseny són molt importants per a la societat” i és important impulsar projectes com aquest. Per això, se centra en la formació dels nous dissenyadors i pretén que puguen compartir experiències i mostrar les seues col·leccions. En aquest sentit, la dissenyadora Bea Hernani, que ha participat en la presentació de Catwalk com a representant de Palometa Studio Design, confessa que és una sort perquè “és molt difícil començar i que millor que en la teua terra, on hi ha molt de talent”.

L’oferta d’activitats comença el dijous 14. A les 17 hores, l’esdeveniment arrancarà amb una taula redona sobre l’empresa on participarà Primark com a multinacional del sector. A continuació, a les 18 hores es realitzarà una passarel·la amb peces de la col·lecció dels dissenyadors de Palometa Studio Design i la jornada acabarà amb una actuació musical.

El divendres dia 15 hi haurà actes des de les 10:30 amb una xarrada de professionals de la imatge com Dani Gallego i Carmen Durán, seguida d’una desfilada dels dissenyadors de la Escola d’Art Superior de Disseny de València (EASD), Barreira Art i Disseny, Andra Cora i Jorge del Bou. A les 16 hores hi haurà una workshop d’Estudis Abad.

Finalment, el dissabte 16 hi haurà un col·loqui sobre el periodisme i la moda i Cubero Quesada clausurarà la primera edició de Catwalk València amb una altra desfilada dels seus útims dissenys.

Carlos Galiana i Bea Hernani tenen il·lusió per l’impuls que pot suposar per als joves dissenyadors i esperen que Catwalk continue en el futur i que “València i el món del disseny caminen de la mà”. D’aquesta manera, s’aprofitarà la creativitat i talent dels joves dissenyadors valencians que surten des de les escoles de moda valencianes, conclouen.

 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 15 =

bombers
CCCC
Valencia activa