25n
25N
25N

Catarroja dedica un mural a la figura de Clara Campoamor

Catarroja dedica un mural a la figura de Clara Campoamor
05/11/2020 -

L’Ajuntament de Catarroja ha habilitat un espai per al desenvolupament d’activitats a l’aire lliure, al costat del carrer Clara Campoamor, que porta el nom d’aquesta figura de gran importància social en la defensa pels drets de la dona. Aquest estiu, ateses les noves circumstàncies provocades per la Covid-19, ja es van desenvolupar allí diferents activitats del programa d’oci i cultura segur, Refresca’t i ara, se li ha volgut dotar d’una entitat per a, d’altra banda, honrar la figura de Clara Campoamor.

Així doncs, el recinte, delimitat per un mur, compta amb un mural decoratiu en honor a la figura de Clara Campoamor. Una iniciativa promoguda per la regidoria d’Igualtat que ve d’acord amb la política municipal de donar una nova entitat als barris mitjançant l’art urbà i així homenatjar figures o fets rellevants per a la societat o bé, dotar-los d’una nova imatge.

“Un espai de trobada social al nostre poble que té com a nom el d’una figura tan important per a la reivindicació de drets civils com és la de Clara Campoamor, havia de tindre una imatge d’acord amb la seua transcendència, per això hem volgut realitzar un gran mural en el seu honor, dotant-lo d’identitat alhora que exposem referents femenins que són tan necessaris per a les noves generacions en la construcció d’una societat més igualitària”, ha explicat Beatriz Sierra, regidora d’Igualtat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 3 =