25n
25N
25N

Catarroja anima a la ciutadania a recordar els actes més destacats de les Festes Patronals

Catarroja anima a la ciutadania a recordar els actes més destacats de les Festes Patronals
11/09/2020 -

L’Ajuntament de Catarroja deuria, al costat de les associacions festives del municipi, estar ultimant els detalls de les Festes Patronals durant aquests dies. Actes multitudinaris totalment desaconsellats amb el panorama actual i que van ser suspesos, esperant a 2021 per a la seua recuperació. No obstant això, açò no ha de significar que ens oblidem d’ells i és per eixe motiu que es vol animar a la ciutadania a recordar les dates més icòniques del calendari festiu.

“Evidentment, la suspensió de les festes patronals va ser una decisió consensuada, presa des de la responsabilitat i la consciència de la situació actual. Ara bé, no podem oblidar que en aquests dies hauríem d’estar junts celebrant i que en l’actualitat, tenim l’ocasió de fer-ho gràcies a les xarxes socials. Així que anime a tot el veïnat al fet que puge les seues fotos amb els records més entranyables de les nostres festes per a recordar aquest esperit de poble que any rere any reflectim en els nostres actes més significatius com una forma de catarsi i per a recordar que en 2021 tornarem a gaudir-les”, explica Miquel Verdeguer, regidor de festes.

D’aquesta manera, des de l’Ajuntament de Catarroja s’han seleccionat una sèrie d’actes significatius de les seues festes Patronals. Coincidint amb cada dia de celebració d’aquests esdeveniments, des de les xarxes socials municipals es pujarà una foto siginificativa i s’animarà a la població al fet que faça el mateix, amb el coixinet, #FestesVirtualsCatarroja20. Una manera de poder continuar desenvolupant les nostres tradicions.

Les dates seleccionades per a la celebració virtual d’aquestes festes durant el mes de setembre són dissabte 12 (Moros i Cristians, les Embaixades), diumenge 13 (esmorzar popular i exhibició de Vela Llatina), dissabte 18 (concurs internacional de all i pebre, que enguany celebraria la seua 50 edició), diumenge 19 (festa de la sega de l’arròs), dilluns 28 (cavalcada de sant Miguel) i dimarts 29 (Dia de Sant Miquel, patró de Catarroja).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 2 =