25n
25N
25N

Catalá denuncia que els pressupostos participatius són "la gran mentida de l'últim Govern de la Nau"

E.P.

Catalá denuncia que els pressupostos participatius són "la gran mentida de l'últim Govern de la Nau"
24/06/2019 -

La portaveu del grup ‘popular’ a l’Ajuntament de València, María José Catalá, ha denunciat el “retard en l’execució dels pressupostos participatius”, per la qual cosa els ha qualificats de “la gran mentida de l’últim Govern de la Nau”.

En un comunicat, Catalá ha assegurat que ja que finalitzada al setembre de 2018 la fase de votació d’aquests pressupostos que s’havien d’executar al llarg d’enguany, dels 103 projectes triats pels veïns de València, 102 es troben en fase de redacció. “És a dir, el 99% dels projectes encara estan en redacció, la qual cosa dóna mostra l’escàs interés que (Joan) Ribó dedica a la participació ciutadana i a la inversió en barris de la ciutat”, ha criticat.

Així mateix, ha subratllat la portaveu popular que “resulta escandalós que projectes triats pels ciutadans fa nou mesos, com l’adquisició de 20 taules plegables per a la pedania de Benifaraig per import de 2.500 euros o la compra d’un projector per a la Junta Municipal de Proveïments per import de 3.000 euros, es troben com la resta dels 102 projectes, en fase de redacció”.

“L’anterior Govern municipal de Ribó va avançar l’exercici passat el procés dels pressupostos participatius al mes de juny perquè estiguera finalitzat al setembre, abans de l’aprovació dels Pressupostos municipals, amb la finalitat d’agilitar l’execució dels projectes d’inversió triats en estar ja assignats a les diferents delegacions que els havien d’executar i que comptaren amb partides pressupostàries en les mateixes per a la seua contractació, licitació i adjudicació”, ha exposat Catalá.

No obstant això, la portaveu del PP ha denunciat: “Veiem amb sorpresa que l’estat d’execució està resultant com en les edicions anteriors –malgrat l’avançament del procés a juny per a la seua execució en l’exercici natural– lent i ineficient, la qual cosa demostra la desídia d’aquest equip de govern en matèria de participació ciutadana”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − set =