25n
25N
25N

Catalá demana una Junta de Portaveus extraordinària per a explicar si els sistemes anti incendi funcionaven

Catalá demana una Junta de Portaveus extraordinària per a explicar si els sistemes anti incendi funcionaven
08/12/2020 -

La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, ha exigit a l’alcalde que convoque de manera immediata una Junta de Portaveus extraordinària per a donar explicacions sobre l’incendi del passat dissabte en la cotxera de Sant Isidre.

“El Sr.Ribó té una responsabilitat com a president de la Junta d’Accionistes i no pot llavar-se les mans ni un minut més amb aquest assumpte. Les informacions que estem coneixent per mitjans de comunicació són prou greus perquè ell mateix d’explicacions i no s’amague darrere del Sr.Grezzi”, ha assenyalat Catalá.

“Aquesta persona no pot estar al capdavant d’una empresa pública tan important com l’EMT. La seua falta de credibilitat i falta de diligència en la gestió ha quedat més que contrastada. Primer va ser el robatori de 4 milions d’euros per falta de controls, després la incapacitat per a col·locar mampares de seguretat que protegisquen als conductors i ara aquest incendi sobre el qual cada vegada hi ha més interrogants”, ha recordat.

La portaveu ha assenyalat que “Ribó no pot quedar-se impassible davant les informacions sobre fallades en els hidrants i falta d’espai en la cotxera de l’EMT. Ha de donar la cara i explicacions. Estem davant una pèrdua patrimonial important en l’empresa que pot tindre repercussions en el servei que s’ofereix als usuaris del transport públic.”.

La portaveu ha assenyalat que “al contrari del que assegura el regidor de Mobilitat, el Sr.Grezzi no ha parlat ni amb mi ni amb els consellers del Partit Popular sobre l’incendi.”

Des del Partit Popular insisteixen que s’hauria d’escometre una supervisió extraordinària de tots els sistemes de seguretat i antiincendis de les instal·lacions de l’empresa. És necessària una inspecció exhaustiva de totes les seues instal·lacions i es revisen els protocols de seguretat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − 9 =