25n
25N
25N

Catalá (PP): "Tenim el pitjor alcalde per a afrontar el pitjor moment per a València"

Catalá (PP): "Tenim el pitjor alcalde per a afrontar el pitjor moment per a València"
21/10/2020 -

La portaveu del PP, María José Catalá, considera un fre per a la reactivació econòmica que “Ribó estiga recaptant 40.000 euros cada hora que passa mentre cada dia 40 valencians perden el seu treball”.

Proposa impulsar el consens per a aconseguir cinc grans nous acords de ciutat pel futur de València: “Per la millora de l’Atenció Sanitària Primària; Per la creació d’Ocupació; Per la millora dels Serveis Socials; Per la Reactivació econòmica; Per avançar en els Projectes de Ciutat”.

A més, el PP presenta 100 propostes per a impulsar la reactivació de l’economia, fer front a l’increment de la pobresa, millorar l’atenció social i sanitària, incentivar la creació d’ocupació i propiciar l’arribada d’inversions productives als barris de la ciutat.

Catalá lamenta que València tinga el pitjor alcalde en el pitjor moment. “Tenim al pitjor alcalde, un alcalde de mitja jornada, gestionant la pitjor crisi sanitària, social i econòmica de la història recent de la nostra ciutat”.

Insisteix que “és necessari reforçar els serveis municipals essencials, distribuir mascaretes a les persones amb més dificultats econòmiques i fer proves PCR en els barris més afectats pel virus segons els indicadors que marquen les anàlisis de les aigües residuals”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + 11 =