25n
25N
25N

Català creu serà una dona del PP qui "torne a portar" a València a "les més altes cotes de glòria"

Català creu serà una dona del PP qui "torne a portar" a València a "les més altes cotes de glòria"
11/05/2019 -

La candidata del PP a l’Alcaldia de València, María José Català, ha cridat a iniciar una “segona transformació” per a la ciutat de València que la porte a “les més altes cotes de glòria” per a la qual, ha assegurat, “només hi ha una recepta: una dona del PP”. “Així va arribar on va arribar (la ciutat) i arribarà on haja d’arribar”, ha manifestat en record de l’exalcaldesa Rita Barberà.

Així s’ha pronunciat la candidata en un acte de campanya a València en el qual ha participat al costat del president del PP, Pablo Casado; la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, i el número dos del PP a les eleccions europees, Esteban González Pons, en l’Ateneu Mercantil de València.

Català ha destacat aquesta “mirada de dona” i ha defensat que els ‘populars’ són “persones moderades” que “per descomptat no faran ni un pas arrere en els drets que hem aconseguit entre tots, en la defensa de les dones, de la llibertat i dels drets socials”.

“Per aqueixa convicció i per aqueix projecte polític, jo sóc i seré sempre del PP. Sóc dona i no faré ni un pas arrere en els drets que tantes dones d’aquest partit i de fora han barallat. Ni un pas arrere”, ha manifestat la candidata.

D’altra banda, la candidata ha instat a recuperar “aqueix lloc meravellós en què prendrem possessió en un mes” (en referència a l’Ajuntament de València, que es veu al fons des d’on se celebrava l’acte), i ha assegurat: “no ho farem per nosaltres, sinó pels valencians. Volem recuperar València pels valencians, perquè creiem que mereix tornar a les mans dels valencians”, ha asseverat.

Així mateix, la candidata a l’alcaldia ha destacat l’eslògan de la seua campanya ‘Trellat’. “Trellat és una paraula que no té traducció al castellà, és un nivell superior a sentit comú i és el ‘trellat dels valencians’ és el que ens ha portat fins ací”, ha asseverat.

“GLORIA, ESPLENDOR I LLUM”

“Aqueix ‘trellat’ ens va portar fins ací, a ser la tercera capital d’Espanya, una ciutat de futur, d’innovació i de cultura, a ser una ciutat esplendorosa i grandiosa, que amb una gran lideressa va aconseguir les més altes cotes d’altura, saviesa, glòria, esplendor i llum”, ha assegurat. “En aqueix moment, la gent venia i deia ‘Que bonica està València!'”, ha exclamat.

Per a això, ha considerat que València “necessita sensatesa, una ciutat que mire al futur, més neta, amb més ocupació, seguretat i estabilitat”, al mateix temps que ha considerat que els valencians no volen “que els imposen la seua ideologia, que intenten reescriure la seua història i que imposen la seua visió xicoteta”, en referència al govern d’esquerres.

“No volem que ens criminalitzen per triar concertada, per voler estudiar en castellà i per voler conduir amb cotxe”, ha asseverat la candidata, qui també ha manifestat: “Sabem que ells són pocs, i nosaltres som més. Nosaltres som molts més”, ha agregat.

“PLORANT D’EMOCIÓ”

Respecte a la campanya, Català ha fet un símil amb una marató: “estem en el quilòmetre 20, i com diuen els ‘runners’, els 20 primers quilòmetres es fan amb les cames, i ens queden 10 quilòmetres més”.

“Els 20 primers quilòmetres es fan amb les cames, els 10 següents amb el cap, els dos últims amb el cor i els últims metres es fan plorant de sentiment, de cansament i d’emoció”, ha explicat.

Així, ha afirmat que el candidat a les europees, Esteban González Pons, i ella faran aquests quilòmetres “amb el cap” i que “els últims metres els farem plorant d’emoció”. “Arribarem –al dia de les eleccions– plorant d’emoció”, ha afirmat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 3 =

museo prehistoria