25n
25N
25N

Catalá insta a Ribó i al PSOE a posar en marxa un pla de xoc contra l'escalada d'inseguretat en molts barris de València

Benimàmet pateix una onada de robatoris en comerços, domicilis i vehicles que ha fet mobilitzar-se als veïns

Catalá insta a Ribó i al PSOE a posar en marxa un pla de xoc contra l'escalada d'inseguretat en molts barris de València
03/04/2021 -

La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, ha instat el Govern de Ribó i PSOE a posar en marxa immediatament un pla de xoc per a frenar l’escalada de la delinqüència en molts barris de la ciutat com són els casos de Benimàmet, Marxalenes, Montolivet, Eixample i Soternes. Catalá assegura que “és preocupant la situació que es viu a la ciutat on cada vegada són més barris els que pateixen un augment dels actes delictius sense que el Govern de Ribó i PSOE prenguen mesures”.

Des del Grup Popular s’han mantingut contínues reunions amb els veïns, els qui ja estan molt preocupats per la situació de delinqüència. Una escalada de la inseguretat ciutadana que es tradueix en un augment de robatoris en comerços, turismes i domicilis. L’últim es va produir en un cèntric estanc del centre de Benimàmet on el seu propietari va ser colpejat durant el robatori comés a ple dia.

Els mateixos comerciants i veïns han demanat frenar l’escalada d’inseguretat que s’uneix a les ocupacions il·legals d’habitatges buits. No es descarta que s’inicie una recollida de firmes per a reclamar mesures. El PP va presentar una moció reclamant una reguarda de Policia Local en la barriada, però va trobar l’oposició del Govern de Ribó i PSOE, els qui van rebutjar la proposta del PP.

Catalá ha assenyalat que “és preocupant que el Govern de Ribó i del PSOE mire cap a un altre lloc i seguisquen sense resoldre un problema que pateix Benimàmet. No poden anar només a la pedania per a fer-se fotos i no resoldre les vertaderes necessitats dels seus veïns. Nosaltres continuarem demanant la construcció d’una reguarda de Policia Local, molt necessària per a pal·liar la falta de seguretat ciutadana, esperem que algun dia Ribó i PSOE s’adonen que és una necessitat no un capritx”.

Entre les propostes que el PP portarà a la pròxima comissió és reclamar al Ministeri de l’Interior que aquesta pedania de València depenga d’algunes de les comissaries més pròximes com Burjassot o Paterna, i no de la de Zaidia que està en la zona del carrer Sagunt, molt allunyada de Benimàmet.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + tres =

museo prehistoria