25n
25N
25N

Catalá exigeix un reforç de la vigilància de la Policia Nacional i Local a València

Catalá exigeix un reforç de la vigilància de la Policia Nacional i Local a València
09/06/2021 -

La portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de València, M. José Catalá, ha exigit un reforç de la Policia Nacional i Local a València davant l’increment del nombre de delictes a la ciutat de València després de conéixer-se les últimes dades de criminalitat. “He sol·licitat una reunió a la delegada del Govern davant la preocupació per les dades del ministeri de l’Interior sobre delictes a València” afegint “els vídeos que hem vist en les últimes hores són les dades convertides en realitat i cal incrementar la presència de la policia al carrer de manera immediata”, ha afirmat.

El balanç de criminalitat publicat pel Ministeri de l’Interior en el primer trimestre de l’any 2021 mostra que s’ha incrementat 75% els homicidis dolosos i assassinats en grau de temptativa, un 46% els robatoris amb força en domicilis i un 7% els robatoris amb força en establiments a la ciutat de València.

“És per això, que no podem deixar passar ni un minut més perquè els nostres veïns es mereixen tindre uns carrers més segurs. Barris com Orriols, Benimamer, Montolivet, Marxalenes, Eixample, Cabanyal o Velluters, entre altres, veuen com els delictes són continus i no s’incrementa prou la presència policial per a combatre’ls”, ha apuntat M. José Catalá.

En aquest sentit, ha assenyalat que “els veïns de Benimàmet ja s’han cansat que no els facen cas i divendres que ve es manifestaran pels carrers del barri per a demanar més agents als seus carrers. Des del PP els donarem suport assistint a la marxa perquè tenen tota la raó en la seua protesta després de fer mesos que havien denunciant el problema”.

Així mateix, ha recordat que el 2015 la ciutat de València comptava amb 225 policies de barri i en l’actualitat hi ha menys de 100 agents destinats a aquestes unitats. “La policia de barri és una bona eina per a combatre la delinqüència i que els veïns se senten segurs. Ribó hauria de donar prioritat a augmentar la plantilla de policies de barri i que la gent se senta més segura perquè, per exemple, l’augment de robatoris al Jardí del Túria és constant.”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 10 =