25n
Orgull
Orgull

Catalá: "En 2023, quan el PP governe, aprovarem que Rita Barberá siga alcaldessa honorària"

Catalá: "En 2023, quan el PP governe, aprovarem que Rita Barberá siga alcaldessa honorària"
17/06/2021 -

La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, ha lamentat hui el “sectarisme de Compromís i PSPV” que en la comissió de Cultura han votat en contra de la moció del PP en la qual es demanava iniciar els tràmits per a nomenar a Rita Barberá alcaldessa honorària de la ciutat.

“És lamentable la falta d’altura política de l’esquerra d’aquesta ciutat en negar-se a reconéixer la gran labor que va fer Rita Barberá al capdavant València. És d’una gran miopia política” ha assenyalat.

“Que no hi haja cap mena de dubte que quan en 2023 el Partit Popular torne a governar aquesta ciutat, aprovarem aquest reconeixement més que merescut”, ha assenyalat Catalá. “És trist que l’esquerra, pels seus complexos, veten aquest reconeixement a la persona que va estar al capdavant 24 anys de la ciutat i va aconseguir transformar-la.

La moció del PP ha sigut rebutjada per Compromís, PSPV i l’abstenció de VOX. El PP, en canvi, ha secundat totes les propostes per a distincions del 9 d’Octubre realitzades per la resta de partits. “L’esquerra hui ha tornat a passejar el seu sectarisme i ha trencat la unanimitat en unes distincions que han de ser orgull per a tota la ciutat.

Carrer per a Miguel Ángel Blanco

En la comissió de Cultura també s’ha aprovat el carrer per a Miguel Ángel Blanco. Durant les seues intervencions, les regidores Julia Climent i Marta Torrado han mostrat la seua satisfacció perquè Compromís i PSPV han tret del calaix després de 4 anys aquesta proposta del PP aprovat pel Ple. “Ens hauria agradat una ubicació més visible i per això hem sol·licitat que quan hi haja la mínima possibilitat es reubique.”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 5 =