25n
25N
25N

Catalá denuncia que Sánchez "margina" a València

Catalá denuncia que Sánchez "margina" a València
30/11/2019 -

La portaveu del Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de València, María José Catalá, ha criticat que el Govern del president en funcions, Pedro Sánchez, “margina” València, que “continua estant a la cua del finançament del transport metropolità” amb una dotació de “només” deu milions d’euros.

La dirigent del PP ha comparat aquesta dotació amb els 126,8 milions que rebrà Madrid o els 109 milions d’euros de Barcelona aprovats aquest divendres en el Consell de Ministres. En un comunicat, ha retret que “es margina a la ciutat de València i tota la seua àrea metropolitana”.

Al seu judici, “això demostra l’escassa sensibilitat del Govern de Sánchez amb els valencians“. “Rajoy per a l’any 2020 tenia previst el triple d’inversió de la qual ha acordat ara el Consell de Ministres, és a dir 30 milions d’euros. Però només arribaran 10 quan era un compromís de Sánchez amb el president Puig arribar a un mínim de 38 milions d’euros”, ha postil·lat.

Catalá ha assenyalat que “el Govern del PSOE continua menystenint a la ciutat”, i ha recalcat que “ni ha condonat el deute de la Marina Real ni ara ens dóna un finançament just per al nostre transport metropolità”.

“En els quasi dos anys de Govern de Sánchez, els valencians seguim a la cua en inversions de l’Estat, amb continus retards en les obres de Corredor Mediterrani, se segueix sense condonar el deute i ara al transport metropolità només es destinen deu milions d’euros”, ha lamentat.

El finançament de l’Estat és “fonamental per a la posada en marxa de millores en el transport de la ciutat de València i de tota l’àrea metropolitana”, ha defensat el PP, abans d’insistir que “malgrat posar en marxa l’Entitat Metropolitana de Transports el finançament segueix sense arribar”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 5 =

caixaontinyent
ruta massamagrell
paterna