25n
25N
25N

Catalá denuncia que l'Ajuntament "no ha invertit ni un euro" en 24 barris i tres pedanies al mig any

Catalá denuncia que l'Ajuntament "no ha invertit ni un euro" en 24 barris i tres pedanies al mig any
01/08/2020 -

La portaveu del PP a l’Ajuntament de València, María José Catalá, ha denunciat aquest dissabte l'”escassa” inversió del govern municipal en els barris de la ciutat i ha assenyalat que a dia 30 de juny “només ha arribat un 9,2% de la inversió pressupostada”, i ha criticat que “no s’ha invertit ni un euro en 24 barris i tres pedanies de València” al mig any.

“D’un pressupost d’inversions que en aquests moments ascendeix a 188,9 milions d’euros per a la millora de la qualitat de vida en els barris de la ciutat només s’han destinat 16”, ha criticat Catalá.

L’edil ha manifestat: “Fan gala de ser uns governants pròxims que volen potenciar els barris, però els números són tossuts i els deixa en evidència. Els diners no arriben als barris per a millorar la qualitat dels veïns”.

Així, ha precisat que a dia de 30 juny “no s’ha invertit res” en els barris del Pilar, Pla del Remei, La Petxina, Tendetes, El Calvari, Trinitat, Morvedre, Sant Antoni, La Fontsanta, La Llum, Sant Isidre, La Raiosa, Hort de Senabre, En Corts, Ciutat Universitària, Jaume Roig, Beteró, Ciutat de les Arts i les Ciències, La Creu del Grau, Camí Fons, Ciutat Jardí, L’Illa Perduda, L’Amistat, La Carrasca, Mahuella, Beniferri i Forn d’Alcedo.

Catalá ha denunciat que alguns d’aquests barris “tampoc van rebre pràcticament ajudes l’any passat” i “estan més castigats pel govern municipal”, ja que “fa dos anys que estan sense rebre inversions”. “És el cas de les Tendetes, El Calvari, Sant Antoni, La Fontsanta, La Llum, Sant Isidre, En Corts, Ciutat Universitària, Jaume Roig, L’Amistat i La Carrasca”, ha agregat.

Particularment, ha destacat que “crida l’atenció” que en el districte d’Algirós “només” s’han invertit 94.700 euros, “deixant sense inversions a quatre dels cinc barris que componen el districte”.

“MÉS DE 100 MILIONS D’EUROS SENSE INVERTIR”

A més, ha assegurat que en alguns Pobles de València “també són escasses les inversions, com en Benifaraig, que a penes s’han invertit 840 euros, El Perellonet, on s’han invertit 4.000 euros, la Creu Coberta, amb 3.696,66 euros, i Jesús, amb 3.811,50”.

Catalá ha remarcat que “en 2019, Ribó es va deixar més de 100 milions d’euros sense invertir”: “Els veïns de 14 barris es van quedar esperant inversions que no van arribar en tot l’any”.

“Tots els anys Ribó trau pit de fer els pressupostos més socials de la història però la realitat i els números diuen una altra cosa. No executen les inversions i, per tant, no es millora la qualitat de vida dels veïns ni les dotacions dels barris”, ha lamentat la portaveu ‘popular’.

Finalment, ha censurat que “a més apugen els impostos a tots els veïns de la ciutat”. “És un clar exemple de l’escassa empatia que té l’esquerra amb els valencians en el pitjor moment que està vivint aquesta ciutat a causa de la Covid-19”, ha resolt.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 20 =