25n
25N
25N

Catalá critica que PSOE i Compromís "només executen el 9% de les inversions de 2021"

Catalá critica que PSOE i Compromís "només executen el 9% de les inversions de 2021"
04/06/2021 -

La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, ha advertit hui de la incapacitat del Govern de Ribó i PSOE de gestionar València. “Cada any recapten més, col·loquen més alts càrrecs a l’Ajuntament, però inverteixen menys en els barris de la ciutat. En quasi mig any només han aconseguit executar el 9% de les inversions previstes per a 2021 a la ciutat, abandonant als barris amb obres inacabades i pendents d’executar”, va explicar Catalá.

Dels 198 milions d’euros pressupostats per a 2021, al tancament del mes de maig només s’han executat 18 milions d’euros, cosa que significa el 9% de les inversions previstes. Mentrestant, si ho comparem amb l’any 2020, a aquestes dates s’havia executat el 13,4%, cosa que significa quatre punts menys enguany que 2020.

“El baix nivell inversor del Govern de Ribó i PSOE, i que cada any va a menys, contrasta amb l’increment de la recaptació. A data 31 de maig s’han recaptat ja per impostos i taxes més de 76 milions d’euros, cosa que significa que el Govern Ribó inverteix quatre vegades menys del que recapta dels veïns, el retorn per als nostres barris és molt baix per la incapacitat en la gestió”, va explicar Catalá.

L’estat d’ingressos a data 31 de maig és 36,6 milions d’euros d’impostos directes, d’Impostos indirectes: 12.653.476 i de taxes més de 27 milions d’euros. Enguany el Govern de Ribó i PSOE ja ha recaptat 15,3 milions d’euros més que l’any passat.

El PP continua insistint “en una baixada d’impostos i taxes municipals que ha sigut rebutjada any rere any per un govern d’esquerres que cada vegada inverteix menys en els barris. No es pot seguir amb l’acanada fiscal de Ribó a la ciutat amb situacions tan injustes com l’increment de l’IBI a comerços i hostalers que han romàs molts mesos tancats o cobrament de l’IAE als hotels que han estat tancats tota la pandèmia”, va afegir Catalá.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 3 =