25n
25N
25N

Catalá assegura que Ribó renuncia a "ser l'alcalde de tots els valencians" amb el monòlit del 15-M

Catalá assegura que Ribó renuncia a "ser l'alcalde de tots els valencians" amb el monòlit del 15-M
14/05/2021 -

La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, ha afirmat hui que “Ribó ha consumat el seu sectarisme plantant el monòlit del 15M i renunciant a ser l’alcalde de tots els valencians. És lamentable la seua obsessió per homenatjar un moviment desaparegut, que més aviat mereix una làpida, que no va aglutinar el que sentia la majoria dels ciutadans i fer-li un buit en el cor de la ciutat”, ha assenyalat Catalá.

La portaveu ha recordat que en aquesta ciutat hi ha prop de 67.000 aturats, prop del 60% són dones, i més de 5.700 joves estan en les llistes d’atur. “Exigisc a Ribó que treballe per a aprovar polítiques que creen treball. Aquesta ha de ser la prioritat del màxim dirigent d’aquesta ciutat i no posar un monòlit del 15M i homenatges que ens costen 18.467 €”, ha assenyalat.

Així mateix, Catalá ha assenyalat que el “PSPV no pinta res en aquest govern i una vegada més claudica davant el sectarisme de Compromís i de Ribó que viu ancorat en el comunisme i en el passat.”

El Partit Popular presentarà una moció exigint que es retire aquest monòlit al 15-M. “El sectarisme de Ribó no té límits. Encara estem esperant un carrer per a Miguel Ángel Blanco”, ha recordat.

“Aquest monòlit és ja el que li faltava a aquesta plaça de l’Ajuntament en la qual el govern de Ribó s’ha gastat més de 1,2 M€. Una reforma provisional potinera, impròpia de la tercera capital d’Espanya, i que a més està sent investigada per l’Agència Antifrau, ja que el contracte es va fer a dit, de manera expressa i a una empresa vinculada a un alt càrrec del Botànic”, ha afirmat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 17 =