caixa popular

Casanova denuncia “les baralles entre PSPV i Compromís per repartir-se el pastís de les competències en subvencions empresarials”

Casanova denuncia “les baralles entre PSPV i Compromís per repartir-se el pastís de les competències en subvencions empresarials”
28/06/2018 -

El Portaveu d’Indústria del Grup Popular en Les Corts, Vicente Casanova, ha indicat que “les empreses valencianes ixen perjudicades del lamentable enfrontament públic i guerra oberta entre el PSPV i Compromís en l’Agència de la Innovació. Mentre es barallen entre Presidència i Economia per apropiar-se competències, els empresaris veuen com no s’executa cap ajuda, no ixen projectes, se’ls arracona i es generen duplicitats que provoquen més càrrega burocràtica per a les empreses que volen accedir a les ajudes i inseguretat jurídica”.

Per a Casanova, “estem assistint a un deplorable exercici d’incompetència i d’abandó de la indústria valenciana, frenant la generació de riquesa i la creació d’ocupació en la nostra Comunitat”.

“Els enfrontaments del Consell produeixen vergonya i porten a una situació de col·lapse total perquè ja porten massa amb ‘discrepàncies tècniques’, que és com qualifiquen les baralles, entre l’AVI i l’IVACE. La incompetència, indolència i lluites de poder que, lluny de mitigar-se amb el temps, es van multiplicant, ens porten a sospitar que pot haver-hi una mica més darrere de les línies de subvenció i de les ajudes per a la productivitat”, ha manifestat.

Vicente Casanova ha assenyalat que “des del primer moment denunciem que la nova Agència Valenciana de la Innovació solament era un quiosquet on poder col·locar als seus amics, alguna cosa al que l’esquerra ens té molt acostumats. La prova evident és que l’AVI amb prou faenes ha tingut cap activitat i no ha servit per res ara com ara”.

El portaveu popular ha manifestat que “la situació és insostenible i Puig no pot seguir mirant cap a un altre costat. Les baralles botàniques entre Puig i Oltra, PSPV i Compromís, per repartir-se el pastís freguen el ridícul. Compromís i PSPV barallen pel mateix i gasten esforços i diners públics en el mateix. El Consell pretén atraure inversors però en realitat els allunyen d’ací amb més normes, més lleis, falta de criteri, més càrregues impositives i absència d’ajudes”.

Finalment, Casanova ha recordat que el Govern del Botànic ha deixat sense ajudes en 2017 als sectors productius valencians segons les dades d’execució pressupostària on s’arreplega que “no han pagat ni un sol euro i no ha arribat res als sectors productius”.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − 2 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris