caixa popular

Casa Ronald València celebra el seu quart aniversari amb una gran festa del cine

Casa Ronald València celebra el seu quart aniversari amb una gran festa del cine
23/05/2017 -

Dissabte passat 20 de maig el carrer de la Il·lusió nº 6 es va convertir en un immens plató de cinema per a celebrar el quart aniversari de la Casa Ronald de València.

A les ordres de “Llums, Càmera… Acció!” la catifa roja preparada per a l’ocasió, va veure desfilar als més grans artistes del cinema que no van voler perdre’s un esdeveniment tan especial per a tots els habitants de la Casa. Marilyn, Charlot, Mary Poppins, Jack Sparrow, la Dona Meravella i fins al mateix Chewbacca de la saga Star Wars van compartir una jornada extraordinària amb totes les famílies i els amics que es van sumar a la celebració.

Com en anteriors ocasions, Ana Belén Díaz, gerent de Casa Ronald València, va donar la benvinguda als quasi 200 assistents i els va convidar a participar en els tallers i activitats que havien sigut preparades per a la celebració. Xiquets i majors van poder jugar al dòmino gegant, al “Qui és qui” més cinematogràfic i fer-se fotos en un photocall digne de les millors pantalles del cel·luloide. I com en tota bona festa, no podia transcórrer sense el lliurament d’uns merescuts guardons que volien reconéixer la labor d’amics que col·laboren desinteressadament amb la Casa Ronald València quasi des dels seus inicis. En aquesta ocasió va ser el nostre mag Martin Kaplan, que és qui omple la nostra Casa de trucs i il·lusió, el FotoClub València que immortalitzada els nostres millors moments i l’equip de treballadors de McDonald Castelló els qui han sigut els receptors d’aquest xicotet però emocionat reconeixement.

La regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de València, Consol Castillo així com la Diputada de Benestar Social de la Diputació de València, Mercedes Berenguer no van voler faltar a la cita i van estar presents durant tota la celebració.

Amb aquest, ja són quatre els anys en els quals està funcionant la Casa Ronald València, que des de la seua inauguració ha albergat de forma gratuïta a més de 800 famílies. Famílies que han hagut d’abandonar els seus llocs de residència per a seguir un tractament hospitalari d’algun dels seus fills, però que han trobat una vertadera llar fora de la seua llar entre aquestes parets.


Més notícies

1 Comentari

  1. Jesus
    Jesus juny 01, 15:52

    Yo si se hace un homenaje a Marilyn Monroe voy 😛

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + 19 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats