25n
25N
25N

La Carta de Participació Ciutadana de Quart de Poblet es presenta davant el ple municipal

Aquest document reflecteix la diversitat i riquesa del teixit associatiu existent

La Carta de Participació Ciutadana de Quart de Poblet es presenta davant el ple municipal
05/11/2019 -

La regidora de Participació Ciutadana, Consue Campos, ha presentat en el Ple Municipal del mes d’octubre la versió impresa de la Carta de Participació Ciutadana, fent lliurament de la mateixa a la Corporació Municipal.

Tal com assenyala l’alcaldessa, Carmen Martínez, al ‘saluda’ que acompanya a aquesta publicació, la Carta busca “continuar garantint la participació efectiva i real de totes les persones i entitats” i “continuar avançant en matèria de participació, facilitant la comunicació i la proximitat entre la ciutadania i l’administració”.

Des de la regidoria de Participació Ciutadana es té previst mantenir trobades amb les associacions del municipi en els quals es farà lliurament de la Carta impresa. Aquestes trobades permetran conéixer de primera mà el treball realitzat per cada associació per a la millora del municipi, les activitats relacionades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible que desenvolupen i les necessitats que puguen tindre, intercanviant experiències i inquietuds i posant a la seua disposició els diferents serveis i recursos existents en el municipi.

La nova Carta de Participació Ciutadana va ser aprovada el mes de gener, després d’un ampli procés de treball i de participació que va recollir les aportacions fetes per les associacions, el Grup de Treball Associatiu i el Consell Local de Participació Ciutadana, entre altres. La versió impresa reflecteix la diversitat i riquesa del teixit associatiu existent a Quart de Poblet i està disponible en l’Àrea de Participació Ciutadana. A més, pot consultar-se i descarregar-se en el següent enllaç web: http://bit.ly/cartadeparticipaciociutadana en la web municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + 14 =

caixaontinyent
Informacion coronavirus