25n
25N
25N

La carta de Bonig a Pedro Sánchez alerta d'un "procés" a la valenciana

El PP valencià ha enviat una missiva al nou president del Govern on li informa de les “més de 30 sentències contra la política educativa del Consell”

La carta de Bonig a Pedro Sánchez alerta d'un "procés" a la valenciana
07/06/2018 -

La presidenta del PP valencià, Isabel Bonig, va enviar una carta certificada dilluns passat al nou president del Govern, el socialista Pedro Sánchez per a alertar-li de “la imposició lingüística que des del Consell s’està duent a terme”. En ella, la popular li informa també de “les més de trenta sentències contra la política educativa del Consell” que s’han dictat en aquesta legislatura perquè, diu, “és probable” que Ximo Puig “no li haja informat” sobre elles.

Ho va anunciar durant la sessió de control al president de la Generalitat en els Corts Valencianes, quan va asseverar en la seua intervenció que l’actual Consell no defensa “la llibertat dels pares a triar a llengua vehicular en la qual aprenen els seus fills”. “Llibertat, sense ira”, li va respondre Puig. I Bonig li va advertir: “No venga la Comunitat als catalans”.

Precisament no podia faltar l’esment en la missiva al “procés” català. “La superioritat i la indiferència davant les resolucions judicials són elements que ens han portat a la major crisi social i política“, com és “el procés secessionista a Catalunya”, diu la carta. A continuació ressalta que “encara estem a temps d’evitar que dins d’un temps hàgem de lamentar no haver fet prou quan vam tindre l’oportunitat”. Aqueixa oportunitat, li diu Bonig al president socialista, “la té en la seua mà”.

Isabel Bonig, síndica del PP en els Corts | P. PLAZA

En el final de la carta certificada, la presidenta s’acomiada desitjant a Sánchez “els majors èxits en la seua nova responsabilitat” i li adverteix que per a açò serà necessari que “no se sotmeta als xantatges que els nacionalistes de diferents territoris d’Espanya li volen sotmetre”. I del seu puny i lletra: “la més sincera enhorabona i una forta abraçada”. Isabel Bonig Trigueros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 2 =

CCCC
torrent