25n
Orgull
Orgull

El carril bici, el servici millor valorat pels valencians

L’infobaròmetre assenyala els servicis millor i pitjor valorats per la ciutadania

El carril bici, el servici millor valorat pels valencians
30/05/2018 -

Carlos Galiana, regidor de Relacions amb els Mitjans, ha presentat els resultats de l’infobaròmetre municipal realitzat a un total de 2.307 ciutadans de 287 adreces diferents. Una enquesta que és la quarta que es realitza en la ciutat de València, i que ha posat de manifest quins són els servicis que més han millorat, però també empitjorat en els últims mesos. Galiana s’ha mostrat molt satisfet amb els resultats de l’infobaròmetre, ja que, en línies generals, s’ha observat un augment en la confiança de la gestió del Consistori, així com un augment de la població que considera que València ha experimentat una important millora en diferents aspectes que afecten la ciutadania.

Els mercats municipals i les festes populars entre els servicis millor valorats pels valencians

D’aquesta manera, el carril bici i Valenbisi són els servicis millor valorats pels enquestats. Així, un 50% consideren que ha millorat notablement. Una valoració molt positiva que avala les accions realitzades des de la regidoria de Mobilitat, que ha apostat fermament per la creació d’una ciutat molt més amigable on el vianant és el protagonista. I al carril bici, li segueix Las Naves i els mercats municipals, que se situen com el tercer servici que la ciutadania considera que ha millorat en els últims temps.

Així mateix, els centres de servicis socials, l’EMT, la gestió de les biblioteques i els museus municipals, la recollida de fem, les festes populars, les zones verdes i l’enllumenat públic són uns altres dels servicis que han sigut valorats positivament pels valencians en l’infobaròmetre municipal.

L’aparcament públic i la neteja, els servicis que més han empitjorat segons els enquestats

Just en el costat contrari, és a dir, en aquells servicis que, segons els enquestats, més han empitjorat es troba, en primer lloc, els aparcaments públics. Una situació que Galiana espera que canvie amb l”adequació de vuit solars per a aparcament provisional i el futur aparcament de Bruges’. En aquest sentit, el 41,4% consideren que aquest servici ha anat a pitjor, enfront de tan sols un 8,8% que pensen que ha millorat.

I en aquesta mateixa línia, també ha quedat reflectit en l’enquesta, que els valencians creuen que ha empitjorat el servici de regulació de la circulació, així com la neteja, que s’ha alçat, juntament amb l’ocupació, com una de les principals preocupacions de la ciutadania. En aquest sentit, Galiana ha admés que ‘hem de realitzar més campanyes de difusió perquè la gent conega les accions que duem a terme quant a la neteja, ja que, malgrat haver augmentat el pressupost, els resultats no són els que esperàvem’.

Finalment, i quant al control del soroll, els resultats han estat bastant equilibrats entre els quals pensen que ha millorat, un 16,1%, i els que consideren que ha empitjorat, un 14,5%. I és que aquest aspecte depén molt del districte en el qual es trobe cada enquestat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + onze =