25n
25N
25N

Nou carril bici en el pont de l'Assut d'Or

Nou carril bici en el pont de l'Assut d'Or
11/02/2017 -

El Servici de Mobilitat Sostenible ha obert el carril bici del Pont de l’Assut de l’Or que uneix les dues rotondes, els carrils bici de les quals ja eren transitables des de la setmana passada. Aquesta connexió té una particularitat i és que, contràriament a la resta de les executades fins al moment, cada sentit de circulació se situa, en aquest cas, a una banda de la passarel·la per a vianants del pont. El motiu han estat els criteris de seguretat per aconseguir una major separació de la calçada per on van els vehicles.

Així doncs, a la connexió de carril bici entre l’avinguda dels Tarongers i Eugènia Vinyes se suma la del Pont de l’Assut de l’Or, així com una de les transversals de Blasco Ibáñez. Aquesta última connecta el carrer del Dr. Rodríguez Fornos –paral·lel a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació- amb la Facultat de Psicologia i, tal com s’està fent en les transversals de Blasco Ibáñez, els trams de carril bici s’estan ubicant sobre calçada perquè, tant vianants com ciclistes, tinguen el seu propi espai de circulació segura.

A més de les obres en actiu de l’Anell Ciclista i les de l’Ampliació de la Xarxa Ciclista –avinguda del Cid, Sant Vicent i Armando Palacio Valdés amb Doctor Moliner-, fins al dia de hui, ja s’han obert set connexions, és a dir, exactament la meitat de les que hi ha en execució i que donen continuïtat a un itinerari ciclista.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − setze =