caixa popular

Fons FEDER per al carril bici d'Alfafar

Fons FEDER per al carril bici d'Alfafar
04/05/2018 -

L’Ajuntament d’Alfafar ha aconseguit finançament de la Comunitat Valenciana, a través dels fons FEDER per a poder desenvolupar un dels projectes més demandats per la població més jove del municipi, la d’unir el casc amb la zona comercial a través d’un carril bici, implantant d’aquesta manera la mobilitat sostenible. Aquesta subvenció consta de 75.000€, la meitat del valor del projecte, la resta serà a portat per l’Ajuntament, altres 75.000€, sent la inversió total d’aquesta acció de 150.000€.

Aquest projecte començarà a ser una realitat en uns mesos, i s’ha tingut en compte els carrils bici existents i els projectats per al futur inclosos en el Pla de Mobilitat Urbà Sostenible (PMUS). Donant, d’aquesta manera, una continuïtat al que es desenvoluparà

La previsió de reducció del CO2 amb la implantació d’aquest carril bici és de 561.176 quilos d’aquest gas, que seran evitats amb la implantació del carril.

Una manera de conscienciar sobre la contaminació canviant el vehicle de motor per la bicicleta, sent més saludable i lliure de contaminació. Una aposta de l’Ajuntament d’Alfafar per instaurar dins del municipi i d’una manera progressiva el carril bici.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 5 =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris