25n
25N
25N

La Diputació talla la CV-475 entre Fuenterrobles i Camporrobles per a millorar l'accessibilitat al municipi

La Diputació talla la CV-475 entre Fuenterrobles i Camporrobles per a millorar l'accessibilitat al municipi
26/06/2018 -

La Diputació de València ha iniciat les obres de reforç del ferm en la CV-475 entre Fuenterrobles i Camporrobles. Per a aconseguir agilitar la seua execució amb les degudes garanties de seguretat per al tràfic i per als mateixos treballadors, es tallarà la via aquest dimecres, 27 de juny. El tall es perllongarà durant sis setmanes, fins al pròxim 3 d’agost, i afectarà el tram comprés entre els punts quilomètrics 24+250 a 32+670. Durant aquest temps, es desviarà als vehicles en adreça Camporrobles per les carreteres CV-467 i CV-474.

Les obres de reforç del ferm i millores locals en la CV-475, en els trams que afecten Fuenterrobles i Camporrobles, tenen com a finalitat millorar l’accessibilitat a aquest últim municipi, amb una inversió propera als 752.000 euros. El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, ha assegurat que “urgia una actuació global de reforç per a garantir la seguretat en la circulació d’aquesta via”.

L’alcalde de Camporrobles, Gabriel Mata, ha indicat que “d’aquesta forma s’evitaran accidents, ja que fins ara en alguns trams el traçat era tan estret que no podien passar dos vehicles al mateix temps”, agraint al mateix temps al diputat la seua sensibilitat per aquesta qüestió.

Aquesta actuació forma part del projecte R-141, que inclou la millora de la CV-470, que afecta el tram entre els municipis d’Utiel i Camporrobles, amb un pressupost del voltant 1.150.000 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × cinc =

Informacion coronavirus