25n
25N
25N

València acull la carrera Marta Fernández de Castro

València acull la carrera Marta Fernández de Castro
13/06/2019 -

L’Ajuntament, a través de la Fundació Esportiva Municipal i en col·laboració amb el Team 3FDC, organitza la II Carrera Marta Fernández de Castro, sisena prova puntuable del XIV Circuit Divina Pastora Seguros Ciutat de València, que tindrà lloc el pròxim diumenge 16 de juny des de les 9.00 fins a les 10.15 hores.

La prova, que tindrà l’eixida a les 9.00 hores al passeig de l’Albereda, a l’altura de l’Oceanogràfic, serà l’última prova del circuit abans de la parada estival. Es calcula que prop de 4.000 persones participaran en la carrera Marta Fernández de Castro de 5.200 metres, distància que converteix la prova en la segona carrera més curta i ràpida del circuit.

Respecte a l’itinerari i als talls de trànsit motoritzat, a partir de les 6.00 hores es procedirà al muntatge de l’eixida i la meta al passeig de l’Albereda, entre la rotonda del pont de l’Assut de l’Or-Menorca i el carrer del Tres d’Abril de 1979. Després, a les 8.00 hores, està prevista la concentració de participants amb un itinerari que comença al passeig de l’Albereda contra direcció cap a la rotonda del pont de l’Assut de l’Or-Menorca, el pont de l’Assut de l’Or en contra sentit i el carrer d’Eduardo Primo Yúfera, fins a arribar a la rotonda de la CV-510 i pujar pel camí de les Moreres pel pont.

Després d’això, es reprendrà el camí de les Moreres contra direcció fins a arribar al pont de les Drassanes, l’avinguda de l’Enginyer Manuel Soto i carrer de Joan Verdeguer. Finalment, seguirà pel carrer de Menorca, fins a tornar pel pont de l’Assut de l’Or i finalitzar de nou a l’Albereda. En aquesta zona se celebraran carreres per al públic infantil de 10.20 a 11.15 hores i, després es procedirà al desmuntatge, de 12.00 a 13.00 hores.

Totes les persones inscrites poden voluntàriament destinar una ajuda a Pàrkinson València, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb pàrkinson i la dels seus familiars. Els corredors i corredores que s’hagen inscrit únicament en la carrera podran recollir el seu dorsal demà divendres 14 de juny, de 17.00 a 20.30 hores, i el dissabte 15 de juny, de 10.00 a 20.30 hores, a la botiga Interesport del centre comercial Nuevo Centro.

Les persones que encara no s’hagen apuntat i desitgen participar-hi poden fer-ho fins hui a les 20.00 hores a través de la web oficial del circuit. A més, qui ho desitge també pot apuntar-se en la modalitat no competitiva de marxa a peu i en la prova per a menors de 14 anys.

La carrera Marta Fernández de Castro es va estrenar l’any passat i, una vegada més, repeteix perquè els corredors i les corredores de València puguen córrer al costat de Marta Fernández de Castro, una de les grans atletes valencianes de tots els temps. Es tracta de l’última prova del circuit abans de la parada estival, ja que la carrera següent serà la 43a Volta a Peu als barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre, que tindrà lloc el 22 de setembre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 20 =

Informacion coronavirus