caixa popular

Carmen París presenta el seu nou espectacle al Palau de la Música de València

“París al Piano” és el nom d’aquest directe on l’autora interpretarà els temes més destacats del seu repertori en un ambient intimista i de proximitat

Carmen París presenta el seu nou espectacle al Palau de la Música de València
15/05/2018 -

L’artista Carmen París aterrarà al Palau de la Música de València el proper 7 de juny, a les 21:00 hores, amb l’espectacle que està presentant per tot el país, “París al piano”.

Carmen_Paris“París al piano” és un directe que transmet l’amor que té l’autora per l’art de la música en el sentit més ampli de la paraula, on desgrana els millors temes del seu repertori, amb unes cançons que mantenen la màgia del mateix dia en què van ser escrites. Serà una trobada amb el seu públic en un ambient personal i intimista.

Des del començament de la seua carrera en 2002, Carmen París, compositora, pianista i lletrista, ha agermanat el folklore ibèric, centrat en la seua pròxima jota aragonesa, amb diversos estils musicals que donen la volta al món, amb ritmes d’arrels mediterrànies, africanes o americanes, sempre amb un punt de vista universal i contemporani.

Al llarg de tota la seua trajectòria musical, on ja suma gairebé vint anys i l’edició de quatre discos, Carmen París ha aconseguit un gran reconeixement per la seua labor cultural i artística. També ha obtingut nombrosos guardons, entre els quals destaca el Premi Nacional de Músiques Actuals que li atorgà el Ministeri de Cultura l’any 2014.

Carmen París és una creadora que sap combinar com ningú la música pròpia amb la de terres llunyanes, amb una personalitat i un esperit de fusió que han donat un sentit únic al seu art i a la seua forma d’entendre la vida. Les seues arrels aragoneses impregnaran la Sala Rodrigo del Palau de la Música en un ambient exclusiu, de confidencialitat amb el seu públic. Acompanyada tan sols del seu piano i la seua excepcional veu, donarà lloc a un espectacle irrepetible de fusió i mestissatge d’estils tradicionals.

Aquest concert forma part del cicle “Rock, Pop…al Palau”, organitzat per la institució valenciana en col·laboració amb l’Associació de Promotors de la Comunitat Valenciana (MusicaProCV).

Etiquetes


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + dinou =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris