25n
25N
25N

Carlos Galiana: "Cridem els consumidors perquè tornen al comerç de proximitat"

Comerç Moble i la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València han impulsat la campanya ‘Mobles de veritat’, la qual recolza el comerç local especialitzat en el moble

Carlos Galiana: "Cridem els consumidors perquè tornen al comerç de proximitat"
12/09/2019 -

“El disseny del moble ha tingut una importància històrica a València i per això des de l’Ajuntament donem suport a aquesta campanya, i cridem als consumidors al fet que tornen al comerç de proximitat, que és on trobarà la millor qualitat, la millor atenció i el millor servei personalitzat”. Això és el que ha declarat Carlos Galiana, regidor de comerç de l’Ajuntament de València, durant la presentació de la campanya “Mobles de veritat”, que dóna suport al comerç local especialitzat en el disseny del moble.

A més, el regidor també ha volgut destacar que la presentació d’aquesta acció publicitària té lloc “en una setmana en la qual València ha sigut triada Capital Mundial del Disseny 2022“, una ciutat en la qual, segons Galiana, “apostem pels mobles de debò”. Seguint la mateixa línia, el vicepresident de Comerç Moble, Juan Lluis Benlliure, ha afirmat que “22 punts de venda i més de 3.000 professionals de les botigues de mobles de tota la vida, adaptades als temps actuals i capaços de donar el servei que el consumidor reclama, s’uneixen en la Comunitat sota el lema ‘Mobles de veritat'”.

Benlliure també ha afirmat que ‘Mobles de veritat’ és “una marca en la qual el comerç tradicional reivindica el que altres grans superfícies i multinacionals no poden donar: productes diferenciats, singularitat i professionalitat, productes adaptats, amb un servei especialitzat, etc.”

La secretària general de Comerç Moble, Ligia Rodrigo, ha declarat que, amb aquestes campanyes, es vol apostar “per l”econovida’, és a dir, fer un creixement sostenible del comerç tenint sempre en compte els valors que es transmeten a les persones i, sobretot, poder cuidar el territori on la compra del comerç de proximitat és molt important”.

Rafael Torres, president de Confecomerç, en ser preguntat per les xifres de venda dels comerços de proximitat, ha declarat que “es recull la venda total, és a dir, la suma entre venda física i venda online. Aquesta venda experimenta un xicotet increment, malgrat el seu estancament al juliol, i la realitat diu que la venda general en els punts de venda físics està patint una mica i l’online està pujant”.

Per aquesta raó, Torres ha afirmat que, en aquests moments, existeix “la urgent necessitat d’escometre una vertadera digitalització del sector del xicotet comerç per a seguir l’ona de les vendes i afrontar el creixement del sector de la forma més adequada possible”.

En total, la Comunitat Valenciana és seu de 860 comerços de mobles i hàbitat, la qual cosa suposa un total de 5.646 treballadors (1575 d’ells, autònoms). El creixement acumulat del mercat supera el 30% des de 2014. Tal com han explicat els representants del sector, durant l’any passat 2018, es va mantindre la tendència alcista amb un increment sobre 2017 del 5,5% de les vendes minoristes de mobles, en un escenari de creixement de consum familiar i consolidació de l’increment de la demanda. El valor de mercat de l’any 2018 es va situar en 3.060 milions d’euros.

‘Mobles de veritat’ és la primera campanya de comunicació conjunta de comerços del moble de la Comunitat Valenciana, i l’única acció que agrupa els comerços de mobles i hàbitat de tota la Comunitat. Els seus promotors subratllen la necessitat que els consumidors “siguen conscients que a través de les seues decisions de compra, afavoreixen una economia més neta i sostenible, a més de generar riquesa en la nostra societat, implicant productors, distribuïdors i tots els professionals que intervenen en el procés de decoració i moblat de llars i instal·lacions”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 3 =