caixa popular

Carles Mulet: "Fabra ha d'aclarir què sabia dels tripijocs de Valmor ja que parlem de diners públics"

Carles Mulet: "Fabra ha d'aclarir què sabia dels tripijocs de Valmor ja que parlem de diners públics"
07/10/2017 -

El contingut de les proves trobades per la Unitat de Delinqüència Econòmica i Financera de la Policia Nacional (UDEF) han de ser aclarides per el hui senador aforat Alberto Fabra, ja que en la seua etapa de president va ser quan es va resoldre el contracte de la compra de Valmor i la polèmica Fórmula 1.

“La ruïnosa operació, només sostinguda per la megalomania dels il·luminats del PP del moment, ens va deixar als valencians amb un enorme ‘pufo’ del que tenien terror acabara transcendint. Per això, van tractar d’ocultar a l’oposició el contracte signat per evitar que s’acabaren coneixent clàusules que podrien no ser legals i que perjudicaven a l’erari. Vergonyoses van ser les imatges dels principals caps del PP, desfilant en Ferrari per València, en plena època de retallades i mentre un entramat d’empreses pagava sempre presumptament les campanyes electorals”, ha indicat el senador territorial, Carles Mulet, que ha retret que “s’ocultaren greus perjudicis que acabem pagant tots, atribuïbles a la irresponsabilitat d’aquesta formació”.

Compromís ha reclamat de nou la fi dels aforaments, perquè els principals protagonistes d’aquests episodis “no tinguen cap classe de privilegis” i les investigacions “puguen avançar en els jutjats de València i discernir les eventuals responsabilitats”. Per a Mulet “és molt penós el paper del PP al Senat, que el fa servir per donar una eixida a gent vinculada amb problemes judicials per finançament il·legal de la formació, pitufeig, operacions ruïnoses per a l’autonomia o amb discutibles actuacions en matèria de diplomàcia amb dictadures com la de Síria, com hem pogut veure amb el senador Pedro Agramunt, que ha estat obligat a dimitir de l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa, després de conèixer-se un misteriós viatge no autoritzat per l’Assemblea ni al Senat, per entrevistar-se amb el president sirià Bashar al-Assad, dies abans que bombardegés la població civil amb gasos. “Aquest és el veritable PP, el que incompleix sistemàticament les lleis, actua de manera irresponsable amb els diners públics i utilitza els càrrecs de manera molt fosca. Massa”, ha conclòs.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 4 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris