25n
25N
25N

Carles García Olano i Assumpta Jover Leal, guanyadors de la Convocatòria 2017 d'Acicom

Carles García Olano i Assumpta Jover Leal, guanyadors de la Convocatòria 2017 d'Acicom
11/12/2017 -

Carlos Garcia Olano amb “RTVV: La triple crisis de las televisiones públicas” i Assumpta Jover Leal, amb “De l’amor romàntic a l’alliberament sexual: análisi d’experiències subjectives i discursos mediàtics “ han sigut els dos guanyadors de la nova convocatòria 2017 d’ACICOM. Els dos originals premiats seran editats tal i com està previst en el punt 5.3 de les Bases del Concurs on s’especifica que “El jurat, d’acord amb les disposicions pressupostaries d’ACICOM i atenent a l’interés dels treballs seleccionats, podrà decidir atorgar més d’un premi i per tant fer les corresponents edicions”

Es tracta de dos originals diferents tant pel que fa als temes tractats, com pel sexe dels autors. Els dos aporten temàtiques de gran actualitat –el cas paradigmàtic de RTVV en un cas i l’evolució de l’amor en el segle XXI- junt amb una alta qualitat dels textos escrits , sent un d’ells en castellà i l’altre en valencià. El Jurat mostra la seua satisfacció per haver aconseguit la igualtat de gènere.

El Jurat ha valorat la originalitat i novetat del tractament i presentació dels dos treballs guanyadors així com la constatació de la seua relació i aportació a l’àmbit de la comunicació i de la investigació social, àrees que constitueixen un interés primordial per a ACICOM.

A més, els dos originals premiats també s’ajusten als objectius pels quals s’ha creat la convocatòria i que bàsicament responen als criteris de aportar estudis sobre comunicació relacionats amb la Comunitat Valenciana per a la millora de la dieta mediàtica de la ciutadania i l’exercici dels drets relacionats amb la comunicació, promocionar i incentivar persones investigadores, generar debats i pensament entorn als treballs realitzats i contribuir a la seua difusió mediàtica per compartir coneixements.

Esta convocatòria , que va ser presentat oficialment en el marc de la passada Fira del Llibre de València, ha comptat amb la col·laboració de les universitats públiques i privades valencianes i especialment dels departaments més implicats en la comunicació com són els de periodisme, comunicació audiovisual, filologia, sociologia, educació, psicologia, ciències polítiques, disseny, publicitat i màrqueting, documentació i informàtica entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − huit =

bombers
CCCC
Valencia activa