25n
25N
25N

Carcaixent inaugura divendres la tercera edició de la Fira Modernista, centrada en la lluita de les dones i la classe obrera

Carcaixent inaugura divendres la tercera edició de la Fira Modernista, centrada en la lluita de les dones i la classe obrera
07/06/2018 -

Divendres 8 de juny s’inaugura a Carcaixent la tercera edició de la Fira Modernista, que es celebrarà fins el dia 10. Un cap de setmana que permetrà als visitants que s’apropen fins la ciutat conèixer de primera mà com era la vida allà pel 1900, revivint l’esplendor modernista de finals del s. XIX i principis del s. XX. En aquesta edició s’ha apostat decididament per una temàtica centrada en la vessant social i en la conquesta de drets fonamentals per a dones i treballadors.

La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, participarà en l’Assemblea “El despertar femenino”, així com en la posterior manifestació per unes condicions de treball dignes, que tindrà lloc el diumenge 10 a les 11.00 hores al Magatzem de Ribera. En ella participarà Elena Just, política i lliurepensadora valenciana i personatge històric fonamental en la València de principis de s. XX.

El diputat de Cultura, Xavier Rius estarà present en el cercavila inaugural que començarà a les 19.00 hores del divendres 8 des del Magatzem de Ribera.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és la divulgació del patrimoni local, donada la important presència de restes modernistes a l’entorn urbà i rural de Carcaixent. La recreació de la vida de l’època i l’ambientació de la ciutat són el punt de partida per a una àmplia oferta cultural que s’estén entre els dies 8 i 10 de juny. Degustacions gastronòmiques, visites als edificis i horts monumentals, recreacions històriques, concursos i espectacles completen la programació de la Fira Modernista de Carcaixent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − disset =

CCCC
torrent