25n
25N
25N

Carcaixent se suma a la commemoració del Dia Mundial del Trastorn de l’Espectre Autista

La façana de l’Ajuntament de Carcaixent s’il·luminarà de blau per mostrar el suport del consistori a les persones amb TEA i les seues famílies

Carcaixent se suma a la commemoració del Dia Mundial del Trastorn de l’Espectre Autista
01/04/2021 -

La façana de l’Ajuntament de Carcaixent s’il·luminarà de blau la nit del 2 d’abril amb motiu del Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme. El consistori mostra així el seu suport a la campanya #IlumínalodeAzul promoguda per la Confederació Autisme Espanya, mostrant la solidaritat amb les persones amb TEA i les seues famílies.

Prèviament, en la sessió plenària celebrada ahir es va aprovar per unanimitat una moció en què l’Ajuntament de Carcaixent manifestava el seu compromís a fomentar la conscienciació sobre l’autisme i a promoure una millor comprensió del trastorn per a incloure i donar suport a les persones amb TEA en la societat.

El lema de la campanya d’enguany “Puc aprendre. Puc treballar” pretén mostrar que cada persona és única i té unes determinades capacitats, habilitats i fortaleses, que la societat pot i deu fomentar per a ser cada vegada més respectuosa amb la diversitat. Per això, les persones amb TEA han de tenir les mateixes oportunitats per a expressar tot el seu potencial, especialment en els àmbits educatiu i laboral, facilitant-los per a això entorns més accessibles i els suports adequats.

Teresa Oliver, regidora de Benestar Social, ha explicat que la il·luminació de la façana és un gest simbòlic que té com a objectiu «llançar llum sobre aquest trastorn, conscienciant a la societat sobre la realitat de les persones amb autisme i les seues famílies, per tal de continuar avançant en matèria d’inclusió i la seua integració en tots els àmbits de les seues vides».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − cinc =