25n
25N
25N

L’Ajuntament de Carcaixent repartirà mascaretes per a l’alumnat d’infantil i primària

Junt a les mascaretes se’ls obsequiarà amb un quadern d’activitats per a que puguen reflexionar de forma divertida del que ha suposat esta situació

L’Ajuntament de Carcaixent repartirà mascaretes per a l’alumnat d’infantil i primària
20/05/2020 -

L’Ajuntament de Carcaixent repartirà 2.000 mascaretes per a l’alumnat d’infantil i primària de la localitat. Demà començarà la distribució en els centres qui seran els que gestionen el repartiment entre les i els seus alumnes. Junt a la mascareta se’ls regalarà un quadern d’activitats per a pintar, dibuixar i retallar per agrair als xiquets i xiquetes tot l’esforç que han fet estos mesos que han estat en casa.

Les mascaretes estan homologades i van repartir-se tres talles diferents segons l’edat i curs escolar: 3-5 anys (infantil), 5-9 anys (1r-3r primària) i 9-12 anys (4t-6e primària). A més son reutilitzables i llavables. Pel que fa al quadern d’activitats també es repartirà un diferent per a infantil i altre per a primària amb contingut pensat per a que l’alumnat puga reflexionar, de forma divertida i creativa, sobre el que ha suposat viure esta situació excepcional.

Laura Ruiz, regidora d’Educació, ha aprofitat per agrair a tota la comunitat educativa l’esforç realitzat durant estos dos mesos « ningú estava preparat per afrontar un canvi tan radical en la manera d’impartir i rebre la docència, per això és molt de valorar l’esforç que s’ha fet per les dos parts, professorat i famílies, per a adaptar-se i que les i els xiquets pogueren continuar amb la seua activitat lectiva de la millor manera possible».

La regidora també ha tingut paraules per als xiquets i les xiquetes que «sense dubte han sigut un exemple de responsabilitat i de com afrontar les circumstàncies complicades del que les persones adultes tenim molt que aprendre». Per este motiu, «hem volgut agrair amb este quadern d’activitats el comportament que han tingut i que puguen reflexionar i tenir un record del canvi que han viscut durant estos dos mesos en les seues vides», ha explicat.

Laura Ruiz no ha volgut deixar passar l’ocasió d’agrair a Protecció Civil de Carcaixent el treball logístic que han fet estos mesos per a distribuir els deures entre l’alumnat «han fet una feina molt important, coordinant-se amb els centres i les famílies per tal que qui més ho necessitara poguera seguir l’activitat lectiva al mateix ritme que els seus companys i companyes, i a més ho han fet de forma voluntària i exposant la seua salut».

La mascareta s’ha de llavar a mà, submergint-la en una dilució de lleixiu 1:50 amb aigua tèbia durant 30 minuts. Després cal llavar-la amb aigua i sabó i aclarir bé abans de deixar-la assecar a l’aire lliure penjada en un lloc net. L’ús de la mascareta en menors ha d’estar supervisat per una persona adulta que ha de procurar que es renten les mans abans del seu ús.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − quatre =