25n
25N
25N

Carcaixent reforça les mesures sanitàries en el Cementeri Municipal per a Tots Sants

Es limitarà l’aforament a 450 persones i s’habilitaran itineraris segurs dins de les instal·lacions

Carcaixent reforça les mesures sanitàries en el Cementeri Municipal per a Tots Sants
20/10/2020 -

L’Ajuntament de Carcaixent treballa per incrementar i reforçar les mesures de seguretat sanitàries en el cementeri municipal de cara a la festivitat de Tots Sants. Amb aquesta finalitat, ha aprovat un protocol amb una sèrie de mesures que contempla, entre altres, la restricció de l’aforament de les instal·lacions a 450 persones i l’habilitació de dos punts d’entrada per evitar aglomeracions.

Una altra de les mesures previstes és la retirada de totes les regadores de la instal·lació i ja s’han posat cartells anunciant que les persones usuàries hauran de portar de casa la botella o recipient per a regar les flors. Igualment s’estableixen mesures d’higiene, neteja i desinfecció freqüents i adequades a la intensitat d’ús de les instal·lacions i espais, fent especial atenció a les zones d’ús comú i a les escales portàtils; proporcionant gels hidroalcohòlics o desinfectants, guants, així com disposant més papereres i contenidors. A més a més, l’Ajuntament a través de PROCARSA, empresa que gestiona les instal·lacions, incorporarà més personal per al control d’accés al cementeri i garantir que s’utilitzen els itineraris segurs marcats.

Paco Salom, alcalde de Carcaixent, ha remarcat que, tot i que les instal·lacions del cementeri municipal permeten garantir la distància de seguretat en tot moment, és important actuar en prudència i responsabilitat, «en especial la gent major, ja que es tracta de població de risc i s’ha de tenir molta cura». Des de l’Ajuntament es demana acudir els dies abans, “recomanem que s’eviten els dies de màxima afluència i que s’acudisca al llarg dels dies previs a l’1 de novembre a fer les tasques de neteja i posar flors, és un any complicat i també en una data tan assenyalada com Tots Sants hem d’actuar amb cura i sentit com”.

Dispositiu especial

Com cada any, el consistori també ha activat un dispositiu especial per a tota la setmana. Des del dilluns 26 d’octubre fins a l’1 de novembre el cementeri obrirà al públic en horari ininterromput de 8.00 a 18.00 hores per tal de facilitar els preparatius de cara a la jornada de Tots Sants.

D’altra banda, s’habilitarà un servei especial de bus al cementeri amb parades en Les Barraques, Vidal Canet, Col·legi Sant Antoni i Barri dels Quatre Camins. Hi hauran dos serveis d’anada i tornada els dies 26, 27, 28, 29 i 30 i sis serveis el dia 31 i 1. Els horaris poden consultar-se a la pàgina web de l’Ajuntament de Carcaixent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 8 =