25n
25N
25N

Carcaixent posa en marxa un nou itinerari formatiu d'emprenedoria per a joves

Carcaixent posa en marxa un nou itinerari formatiu d'emprenedoria per a joves
17/09/2020 -

Acción contra el Hambre, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Carcaixent, la Mancomunitat de la Ribera Alta i els centres d’Informació Juvenil dels municipis de la comarca, ha obert un nou termini d’inscripció per participar en el projecte gratuït anomenat «Itinerarios d’Emprendimiento Juvenil» amb el qual va a ajudar a 50 joves d’entre 16 i 30 anys, que no estudien ni treballen, a emprendre el seu propi negoci.

La formació es desenvoluparà de manera en línia del 29 de setembre al 22 d’octubre. Per participar en el projecte és necessari tenir una idea de negoci i estar inscrit en Garantia Juvenil (o complir els requisits per inscriure), sistema a què estan acollits 148.079 joves a la Comunitat Valenciana segons dades d’abril del Ministeri de Treball. De forma simultània, els tallers grupals s’acompanyaran de sessions individualitzades perquè els joves puguen traslladar la seua idea de negoci i rebre assessoria i seguiment personalitzat.

Els itineraris d’emprenedoria juvenil plantegen l’emprenedoria o l’autoocupació com a mitjà per al desenvolupament professional i personal. A través de tallers formatius, assessoraments individualitzats i participació en esdeveniments, s’acompanya als i les joves en la posada en marxa dels seus projectes, podent accedir a ajudes i microcrèdits si necessiten finançament.

A més se’ls ensenyen les competències necessàries per a ser una persona emprenedora (resistència a l’estrés, capacitat de lideratge, resolució de problemes, entre d’altres), millorar el seu autoconeixement i desenvolupament personal a través del prototipat d’idees i de la participació en concursos. També aprenen sobre màrqueting, fidelització de clients o el pla de negoci, entre d’altres.
La inscripció pot realitzar-se en www.somosgeneracionin.org o per whatsapp al telèfon 676 28 16 69.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + sis =