25n
Orgull
Orgull

Carcaixent finalitza el pagament de les ajudes parèntesi

En total 94 empreses i persones autònomes s’han beneficiat d’aquesta segona onada d’ajudes

Carcaixent finalitza el pagament de les ajudes parèntesi
09/07/2021 -

L’Ajuntament de Carcaixent ja ha finalitzat el pagament de les Ajudes Parèntesis del Pla Resistir a les 94 sol·licituds d’ajuda presentades per empreses locals que complien amb tots els requisits marcats en la convocatòria. En aquesta última onada s’han concedit 201.724 euros que l’Ajuntament ha començat a transferir a les persones i entitats beneficiàries.

En total, s’han atorgat ajudes per valor de 583.761 euros després que el consistori augmentara amb 154.000 euros de fons propis la quantitat concedida per la Generalitat. 168 empreses i persones autònomes del sector de la restauració, l’esport i la cultura van ser les beneficiàries de la primera onada de resolucions el mes d’abril. En aquesta segona, s’han atés les sol·licituds del teixit econòmic local que restaven i que complien amb els requisits de la convocatòria el que eleva a un total de 260 persones autònomes i pimes beneficiades.

Amb les ajudes, cada persona autònoma o empresa ha rebut una quantitat fixa de fins a 2.000 euros, més una variable de 200 euros per cada treballadora o treballador donat d’alta en la Seguretat Social a 31 de desembre de 2020. Les ajudes estan dirigides a cobrir les despeses de l’activitat executada per les persones treballadores autònomes i microempreses amb un màxim de 10 persones a càrrec seu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × tres =