25n
25N
25N

València Activa llança 'Càpsules per a emprendre', la formació gratuïta per a emprenedors

València Activa llança 'Càpsules per a emprendre', la formació gratuïta per a emprenedors
08/09/2019 -

280 persones obtindran formació gratuïta en màrqueting, gestió empresarial o habilitats per a la venda. Des del seu llançament en 2017, 620 persones s’han beneficiat d’aquests tallers

València Activa, pertanyent a l’Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ús de l’Ajuntament de València, liderada per Pilar Bernabé, ha obert el termini d’inscripció als cursos ‘Càpsules per a emprendre’, una formació a mesura de 7 setmanes de durada en matèries bàsiques i de gran utilitat a l’hora de desenvolupar idees o projectes d’emprenedoria i/o posar-los en funcionament.

Aquests tallers, de caràcter totalment gratuït i impartits per la Cambra de Comerç de València, estan dirigits a persones que necessiten formació multidisciplinària interessades a crear una nova empresa, així com a persones que ja han iniciat la seua marxa empresarial i vulguen aprofundir en alguna àrea o coneixement determinat.

La regidora Pilar Bernabé ha assegurat que accions com a ‘Càpsules per a emprendre’ “són imprescindibles per a donar impuls als projectes dels qui volen posar en marxa el seu negoci, que són figures imprescindibles en el sistema econòmic de la ciutat”.

A més, Bernabé ha destacat “la importància de la formació com a element fonamental per a millorar l’ocupabilitat i millorar l’autoocupació” i per això defensa la necessitat d'”impartir aquests cursos de coneixements en matèries clau per a posar en funcionament un projecte empresarial”.

Aquest bloc formatiu s’imparteix des de 2017 i, fins al moment, més de 620 persones s’han beneficiat d’aquests tallers. Una vegada concloga aquesta nova fase la xifra arribarà a les 900 persones formades en matèria d’emprenedoria gràcies a aquest programa.

UNA CÀPSULA, UNA MATÈRIA

‘Càpsules per a emprendre’ engloba diferents matèries de caràcter multidisciplinari indispensables a l’hora de desenvolupar un nou projecte empresarial.

Les persones participants obtindran formació en àrees com a màrqueting, models de negoci, gestió economicofinancera, pràctic d’obligacions fiscals i tributàries i de gestió laboral, alta en REPTA i de treballadors, habilitats comercials per a la venda, i presentacions eficaces.

El programa té caràcter modular independent, de manera que les persones interessades poden optar per realitzar totes les càpsules o únicament les que els resulten més interessants.

IMPULS A l’EMPRENEDORIA

A més d’aquesta iniciativa, València Activa ofereix els següents servicis i programes per a impulsar l’emprenedoria: Punts d’Atenció a l’Emprenedoria (PAE), coworkings, ajudes, premis i altres accions formatives; així com la possibilitat d’unir-se a Vit Emprén (la xarxa d’emprenedors innovadors de la ciutat), amb l’objectiu de promoure la creació i consolidació de nous projectes empresarials i fomentar l’emprenedoria innovadora.

El període d’inscripció està ja obert i dura una setmana per a cada càpsula. El terme d’inscripció de les càpsules es prolongarà fins al 30 d’octubre, data de fi de sol·licitud de l’última càpsula. Les inscripcions per a participar en les diferents càpsules es podran realitzar en la pàgina web de València Activa (www.valenciactiva.es).

Els cursos començaran a impartir-se el 17 de setembre amb la primera càpsula i finalitzaran el 8 de novembre amb la càpsula VII.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × tres =

ccccinema
lleida 2020
activem alfafar