caixa popular

Així serà el Valencia de l'era Marcelino

Molt treball i canvis per fer en el club blanquinegre per a tornar a l’elit

Així serà el Valencia de l'era Marcelino

El València CF ja està de vacances després de finalitzar una de les pitjor temporada de la seua història. No obstant això, no tots estan descansant. El cos tècnic i l’adreça del club de Mestalla ja planifiquen la pròxima campanya. Des que començaren els canvis en els últims mesos amb noves persones en la Direcció general, amb Mateo Alemany, en la Direcció Esportiva amb José Ramón Alesanco, en la Presidència amb Anil Murthy i en la banqueta amb Marcelino i el seu cos tècnic el València CF va agafant un nou color. Arribats aquest punt, ara toquen els canvis en el vestuari, en aquells que són els que posen en pràctica tota la gestió realitzada pels anteriors. I, la veritat, és que no serà xicoteta eixa remodelació tal com va assenyalar el tècnic en la seua presentació “reconstruirem la plantilla del València”.

De fet, este canvi, semblant a una revolució, podria passar per una vintena dels 30 jugadors que actualment conformen la plantilla doncs tal com va assenyalar Marcelino “la plantilla patirà un canvi profund i ampli per a deixar pas a un grup més poderós encara que més reduït del que hi ha actualment”. I açò és així perquè el tècnic asturià prefereix una plantilla curta, a més de que el fair play financer té molt a dir, una plantilla amb jugadors ambicions, competitius, humils, solidaris i amb talent.

Basat en els punts bàsics del projecte que Marcelino vol construir per als pròxims dos anys, la neteja en el vestuari estarà suportada per paràmetres de rendiment, nivell d’exigència i implicació dels jugadors a més de tenir en compte el mercat de fitxatges. També cal tenir en compte que el conjunt che ha de vendre jugadors per a fer caixa li malgrat que qui li pese i malgrat que Mateo Alemany va anunciar que este estiu es comptaria amb un pressupost important. Entre els transferibles estan noms com els de Enzo Pérez o Diego Alves, també en venda estan Abdennour i Aderlan Santos.

Entre els quals sí que expliquen estan Dani Parejo perquè en estos moments no hi ha cap jugador de les seues característiques però no hi ha cap jugador imprescindible i els seus alts i baixos en el camp podrien acabar amb la seua eixida. En la mateixa línia està Cancelo qui també explica per a Marcelino. Tots dos al costat de Carlos Soler podrien donar eixe equilibri, fonamentar eixe equip competitiu i implicat amb el qual somia el tècnic.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − un =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris