25n
25N
25N

Oberta la presentació de candidatures per als Premis al Mèrit Esportiu

Oberta la presentació de candidatures per als Premis al Mèrit Esportiu
11/06/2018 -

La regidoria d’Esports, ha obert el termini de presentació de candidatures per a la dihuitena edició dels Premis al Mèrit Esportiu 2017. Estarà obert fins al dia 29 de juny.

Els Premis al Mèrit Esportiu de la ciutat de València reconeixen cada any la labor dels i les esportistes, voluntariat, clubs, institucions, mitjans de comunicació i empreses valencianes que durant 2017 van acumular major nombre de mèrits en el món esportiu.

A partir de hui, dilluns 11 de juny, podran presentar les seues candidatures les federacions esportives legalment constituïdes, els clubs i altres entitats esportives, altres organitzacions no esportives però vinculades a l’esport, mitjans de difusió, esportistes en actiu o no, així com universitats, col·legis professionals, associacions de gestors i la ciutadania de València que tinga una proposta relacionada amb l’esport.

La ciutadania de València pot plantejar els seus suggeriments per proposar candidats a través de tres vies, bé enviant un email al correu electrònic premisesportvalencia@fdmvalencia.es, presentant una instància en la seu electrònica de l’Ajuntament de València www.valencia.es, o, presencialment, amb la sol·licitud en el Registre de l’Ajuntament de la ciutat o altres registres dependents del consistori municipal.

Totes les sol·licituds han d’anar acompanyades per un dossier que justifique els mèrits de la candidatura proposada. Categories dels Premis al Mèrit Esportiu Ciutat de València 2017

En la divuitena edició dels Premis al Mèrit esportiu Ciutat de València es premiarà als i les millors esportistes en les categories d’esport de competició oficial i d’alt nivell, l’esport en edat escolar, esport popular, voluntariat esportiu i altres àmbits relacionats amb l’esport. Així mateix, es manté el Premi Amorós al Mèrit Esportiu, com a esment especial per la labor relacionada amb l’esport duta a terme per una persona física a la ciutat.

Quant a la categoria d’esport de competició oficial i alt nivell, hi haurà guardó tant per a l’esportista més destacat o l’esportista més destacada, així com a l’esportista més destacat amb diversitat funcional i a l’esportista més destacada amb diversitat funcional. També es reconeixerà la labor de l’equip o club més destacat, al fet esportiu més destacat, al millor resultat en l’àmbit internacional i a la trajectòria esportiva més destacada del passat any.

En el món de l’esport en edat escolar es tracta de recompensar tant als joves esportistes menors de 16 anys que més hagen destacat en les competicions en edat escolar, com a les entitats que més treballen per promocionar l’esport en aquest àmbit. Així, es divideix en quatre categories, premiant a l’esportista d’edat escolar, a l’equip o club esportiu en edat escolar més destacat i a l’entitat, associació o centre educatiu que més suport haja donat a l’esport en edat escolar.

«Els premis del mèrit esportiu suposen el reconeixement de l’esforç realitzat pels i per les esportistes així com el de diverses organitzacions ciutadanes que donen suport, impulsen o directament treballen al món de l’esport», ha declarat Maite Girau, regidora de Sanitat, Salut i Esports de l’Ajuntament de València.

D’altra banda, es troben els guardons relacionats amb l’esport popular que busquen recompensar el suport dels ciutadans i ciutadanes que han participat en l’organització dels esdeveniments esportius populars que ha tingut lloc a la ciutat de València. En aquest sentit, es premiarà a l’esportista més destacat o destacada, tots dos de l’esport popular, així com a l’entitat, associació o col·lectiu que més suport haja donat a l’esport en l’àmbit popular.

Des de la passada edició, el voluntariat esportiu també té el seu espai en els Premis al Mèrit Esportiu, ja que la seua labor és imprescindible per desenvolupar molts dels esdeveniments que es realitzen a València. Així, els guardons reconeixeran la labor del voluntari esportiu més destacat, la voluntària esportiva més destacada i a l’entitat, associació o col·lectiu més suport haja donat al moviment del voluntariat esportiu a València.

Per acabar, i tenint en compte altres àmbits relacionats amb l’esport, es plantegen les categories que apunten directament al mitjà de difusió que millor ha reflectit la realitat esportiva de la nostra ciutat, al millor article o reportatge periodístic esportiu, a l’entitat no esportiva que més suport haja donat a l’esport de la ciutat i a l’entitat esportiva que haja dut a terme una major promoció de la igualtat de gènere en la pràctica esportiva a la ciutat de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + un =

torrent