25n
25N
25N

Isabel Martín presenta la seua candidatura a l'alcaldia de Paiporta davant 250 persones

Isabel Martín presenta la seua candidatura a l'alcaldia de Paiporta davant 250 persones
19/01/2019 -

L’acte va estar presentat per la regidora d’Hisenda, Bea Jiménez, i va comptar amb la presència de l’alcalde de València, Joan Ribó. A la presentació van assistir nombrosos alcaldes de la comarca, càrrecs de Compromís i va comptar amb l’actuació de Pau Alabajos, portaveu comarcal de Compromís i cantautor.

Bea Jiménez va començar remarcant els canvis que ha portat Compromís a l’Ajuntament de Paiporta i al de València en una sala plena de gom a gom. “Podem estar orgulloses de la feina feta, Compromís ha portat el canvi al nostre poble” va remarcar l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín. Isabel va reivindicar algunes de les accions de govern com el deute zero, les inversions fetes al poble o la reducció del període mitja de pagament entre altres.

“Hem trencat l’opacitat i obert les portes, finestres i calaixos per fer Paiporta un dels pobles més transparents de tot el territori” apuntava també Isabel Martín. Joan Ribó ha volgut parlar d’allò que significa Compromís, un partit valencianista, d’esquerres i ecologista, que integra a les noves i nous valencians, vinguen d’on vinguen.

Isabel Martín s’ha mostrat molt emocionada davant la gran assistència de públic, i ha recordat les grans fites del govern progressista, i la bona gestió que ha permés cancelar els quasi 7 milions de préstec, invertir dos milions d’euros en obres sostenibles i pagar 5 expropiacions. En el seu discurs ha tingut paraules d’agraiment amb els companys del col·lectiu, de la comarca i de govern, fent una menció especial als companys de Podeu. Després de parlar del passat i del present, Martín ha acabat el seu discurs apelant a la necessitat de construir un futur esperançador. L’acte ha acabat amb una ovació de cinc minuts a l’alcaldessa de Paiporta, per la seua valentia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + 13 =

bombers
CCCC