Cancel·lades les funcions de Dani Mateo en el Teatre Olympia de València per amenaces

Cancel·lades les funcions de Dani Mateo en el Teatre Olympia de València per amenaces
08/11/2018 -

El Teatre Olympia de València ha informat aquest dijous que les representacions de ‘Mai us oblidarem’, protagonitzada per l’humorista Dani Mateo i previstes per als dies 23 i 24 de novembre, s’han cancel·lat “per causes alienes” a la sala i a la companyia, segons informa el teatre en la seua pàgina web.

La decisió arriba després de la polèmica sorgida pel ‘sketch’ que va protagonitzar Dani Mateo en ‘L’Intermedi’ (La Sexta) el passat 31 d’octubre, en el qual simulava sonar-se els mocs amb la bandera d’Espanya.

L’Olympia no detalla en el seu web les raons que han motivat la cancel·lació de ‘Mai us oblidarem’, protagonitzada per Dani Mateo, Raúl Cims i José Juan Vaquer, i únicament apunta a “causes alienes al Teatre” i a la pròpia companyia.

No obstant això, la sala valenciana afig la següent cita del filòsof Karl Popper al final de la informació: “En nom de la tolerància, hauríem de reivindicar el dret a no tolerar als intolerants”.

La sala valenciana informa el públic que haja comprat entrades per a les funcions que la devolució des que realitzarà pels mitjans habituals de compra de forma immediata, al mateix temps que demana “disculpes per les molèsties ocasionades”.

Per la seua banda, des dels comptes oficials del xou ‘Mai us oblidarem’ en Twitter i Facebook també informen de la cancel·lació a València “per causes alienes a la companyia”. En la primera de les xarxes socials, estan rebent mostres de suport.

“Els artistes volen deixar clar que la seua intenció sempre va ser actuar i que lamenten moltíssim aquesta situació. Moltes gràcies”, manifesten. El propi Dani Mateo s’ha fet ressò compartint el missatge en el seu compte de Twitter, que va tancar i ha reobert després de la polèmica.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + nou =

semana santa de torrent 2019
jornadas gastronomicas el puig