25n
25N
25N

El Campus de Burjassot de la UV acull una trobada sobre canvi climàtic el 25 d'octubre

El Campus de Burjassot de la UV acull una trobada sobre canvi climàtic el 25 d'octubre
24/10/2019 -

El Campus de la Universitat de València (UV) a Burjassot acollirà, el pròxim divendres 25 d’octubre, la celebració del Copernicus Climathon Burjassot 2019, una trobada per a abordar qüestions sobre el canvi climàtic que se celebra a nivell mundial i, en la present edició, girarà entorn del tema: “Com fer més verda la nostra ciutat d’una manera sostenible? Com podem fer que la vegetació urbana siga més efectiva?”.

La taula redona inaugural de la jornada, a la qual ja s’han inscrit el màxim de persones, entre estudiants i professionals de diferents rams, tindrà lloc a les 9h i comptarà amb la presència de Rosa Pardo i Marín, directora general de Política Territorial i Paisatge de la GVA; Celsa Monrós Barahona, directora general de Canvi Climàtic i Rafa García García, alcalde de Burjassot i edil al capdavant de la regidoria de Transició Ecològica de la localitat, a més de diferents autoritats de la Universitat de València i representantantes de Climate-KIC Spain.

El desafiament del Copernicus Climathon Burjassot 2019 consisteix bàsicament a desenvolupar idees-projecte sobre l’adaptació urbana de la ciutat de Burjassot al canvi climàtic per a millorar els valors socioeconòmics i ambientals, ajudant en la presa de decisions sobre la gestió de la vegetació i infraestructures verdes urbanes: regeneració de la massa vegetal on s’ha perdut; replantació de l’arbratge assegurant una millora en la disponibilitat òptima de l’aigua i en la qualitat del terreny, elecció d’espècies autòctones adaptades a les condicions climàtiques de Burjassot, jardineria urbana sostenible que permeta reduir el consum de recursos i tasques de manteniment, així com altres idees i accions a desenvolupar.

El Climathon és el major esdeveniment, a nivell mundial, en la lluita contra el canvi climàtic. Pretén reunir ciutats i persones innovadores de tot el món en aquesta lluita. En l’edició del Climathon 2019, els participants tractaran, durant 24 hores, de donar resposta als desafiaments de l’emergència climàtica. A Espanya se celebrarà a Madrid, Galícia, Múrcia, Barcelona, València i Burjassot, entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + 7 =

art en blanc
ruta del grial massamagrell
ruta del grial massamagrell