25n
25N
25N

Els millors pardals cantors d'Espanya es van donar cita a Llíria

El municipi va acollir este cap de setmana el XXV Campionat d’Espanya Silvestrista que va reunir 350 participants i 700 aus

Els millors pardals cantors d'Espanya es van donar cita a Llíria
28/05/2018 -

La ciutat de Llíria ha sigut l’encarregada enguany d’albergar el vint-i-cinqué Campionat d’Espanya de Pardals Cantors, que ha estat organitzat per la Societat Esportiva Concòrdia-Edeta, la Federació Ornitològica Cultural Silvestrista Espanyola (FOCSE) i l’Ajuntament edetà.

Este certamen nacional va omplir de refilades el poliesportiu municipal d’El Canó de Llíria, on es van donar cita 350 participants que van mostrar 700 exemplars de pardals de camp cuidats en captivitat i ensinistrats per al cant.

La competició va oferir quatre modalitats silvestres: passerells, caderneres, verderols i gafarrons, així com les tres mixtes, corresponents a pardals creuats amb canaris per a la intensitat del cant.

El regidor d’Esports Pedro Vicente, que va assistir al torneig i a l’entrega de trofeus, va voler destacar que, amb la col·laboració en este certamen de categoria nacional, “hem volgut manifestar una vegada més el nostre suport a les tradicions més arrelades a Llíria, així com al món rural”. A més, “este cap de setmana la Ciutat de la Música ha tingut l’oportunitat d’escoltar un altre tipus de música com és el cant de la naturalesa que ens oferixen estos pardals”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × dos =

torrent