25n
25N
25N

Campionat d'Espanya de Gimnàstica Artística Masculina i Femenina a València

Campionat d'Espanya de Gimnàstica Artística Masculina i Femenina a València
03/07/2019 -

El Pavelló Municipal Font de Sant Lluís acull, fins diumenge que ve 7 de juliol, el Campionat Nacional Base i Campionat d’Espanya Individual, Clubs i Autonomies de Gimnàstica Artística Masculina (GAM) i Femenina (GAF) Divina Pastora Seguros. La competició està organitzada per la Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana i compta amb el suport dels clubs de la Comunitat de GAF i GAM, així com de l’Ajuntament a través de la Fundació Esportiva Municipal.

Es tracta d’una competició de caràcter estatal que reuneix els principals noms del panorama actual, així com els clubs i federacions més importants. El campionat permetrà al públic aficionat gaudir amb les evolucions dels nombrosos esportistes participants, que combinen velocitat, força, flexibilitat i equilibri. La gimnàstica artística és una disciplina que requereix un gran control corporal, per a poder realitzar els diferents salts i acrobàcies en els quatre aparells: salt, paral·leles, barra i sòl. La prova va començar en el Pavelló Font de Sant Lluís el passat 30 de juny i es prolongarà fins al diumenge 7.

Les persones interessades a assistir durant aquesta setmana a la cita esportiva ho poden fer adquirint entrades individuals o bons. Els dos bons que s’han posat a la venda per a diverses jornades són: un, que permet accedir a les proves fins demà dijous, dia 4 de juliol, que té un preu de 35 euros. I en segon lloc, un bo que facilita l’accés des del divendres 5 fins al diumenge 7, a un preu de 25 euros. A més, també estan a la venda les entrades per a assistir a cada jornada de manera individual, que oscil·len de 10 a 15 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + 9 =

Informacion coronavirus