caixa popular

El poliesportiu de Natzaret acollirà el Campionat d'Espanya de Colpbol

El poliesportiu de Natzaret acollirà el Campionat d'Espanya de Colpbol
21/02/2018 -

Aquest matí s’ha presentat en la Sala de la Mesquita de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport la segona edició del Campionat d’Espanya de Colpbol, que se celebrarà el juny vinent en el poliesportiu municipal de Natzaret. La cita tindrà lloc el cap de setmana del 22 al 24 de juny i el termini d’inscripció estarà obert fins al 21 d’abril en una primera fase, i les places restants s’assignaran en funció de les sol·licituds de participació rebudes fins al dia 1 de juny.

La segona edició de la València Colpbol Cup es torna a celebrar en dues seus, València i Burjassot. El torneig, que es desenvoluparà amb una estructura de joc molt similar a la de l’anterior edició, reunirà els jugadors i jugadores d’aquest esport procedents de la resta d’Espanya, els quals tindran l’oportunitat de competir a escala nacional.

El colpbol compta amb 20 anys de vida, temps en el qual “s’ha convertit en una alternativa real als esports d’equip més tradicionals a causa de, entre altres factors, el seu més ampli sentit transformador i diferent, així com cooperatiu i integrador pel que fa a les disciplines més comunes”, tal com ha destacat en la presentació de hui la regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau.

Girau ha destacat que “el colpbol és un esport nascut a València que dóna mostra de la creativitat que hi ha en la nostra ciutat i representa els valors de l’esport com són el treball en equip, la igualtat, no solament de gènere sinó també la inclusió, en una activitat on tots i totes poden participar”.

Aquesta innovadora modalitat “compta ja amb el reconeixement social i de les administracions públiques”. De fet, ha sigut guardonat en dues ocasions, amb el Premi Nacional d’Innovació Educativa 2011 -atorgat pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport-, i el Premi Emprende Deporte 2017, que lliura el diari esportiu Marca juntament amb la Fundació Trinidad Alfonso.

Al costat de la regidora d’Esports ha estat el Director General d’Esports de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya; l’alcalde Burjassot, Rafa García, i el creador d’aquesta modalitat esportiva i professor d’Educació Física, Juanjo Bendicho.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 5 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris